De nieuwe Touratech soft luggage series “Travel”

Touratech introduceert een nieuw ontwerpconcept voor het eerst met de waterdichte Travel bagagelijn. Ontworpen als zachte bagage, hebben de producten een extra harde schaaldeksel die ze nog robuuster maakt.

De nieuwe Travel zachte bagagelijn combineert praktische functionaliteit met een onderscheidend ontwerp. De tassen zijn waterdicht gelast en het bijzonder robuuste materiaal staat garant voor een lange levensduur. Het hoogtepunt van dit nieuwe bagagesysteem is het harde schaaldeksel, dat de tassen extra robuustheid geeft. Op het deksel bevindt zich ook een Molle-systeem waaraan extra benodigdheden kunnen worden bevestigd. Reflecterende lettering en reflecterende secties achter de zijdelingse Molle-patches zorgen voor passieve veiligheid en een opvallende uitstraling.

Zijtassen Travel
De Travel zijtas heeft een ingenieus eenvoudig bevestigingssysteem. Een dockingpaneel is een integraal onderdeel van de tas volgens het sandwichprincipe. Het vormt een stabiel achterpaneel en zorgt ervoor dat de tas stevig en comfortabel aan de drager is vergrendeld.
De sluiting wordt met een handbeweging vergrendeld wanneer de tas aan de drager is bevestigd en kan net zo eenvoudig worden ontgrendeld. Tussendoor fixeert het het dockingpaneel - en dus de zijtas - aan de drager zonder speling en oerdegelijk. Een optionele slotset is beschikbaar om de sluiting te vergrendelen.



Tanktas Travel en tanktas Travel MIDI
Deze tanktassen combineren de voordelen van de nieuwe Travel-serie met het beproefde Touratech-bevestigingssysteem dat duizenden keren is getest. De combinatie van riemen met kliksluitingen en klittenband maakt het mogelijk om de tanktas veilig te bevestigen en snel en gemakkelijk te verwijderen.
De grote Travel tanktas is speciaal ontworpen voor de BMW-modellen R 1250 GS en R 1200 GS (LC) evenals een aparte versie voor de nieuwe R 1300 GS.

Specifieke versies zijn ook beschikbaar voor de respectieve Adventure-modellen en de F 850 GS / F 750 GS / F 850 GS Adventure.
De Travel MIDI tanktas is iets korter en past universeel, maar vooral op alle huidige mid-range adventure motoren met een compacte tank, zoals de XL750 Transalp, Ténéré 700 of KTM 890 Adventure.



Achtertas / duopassagiertas Travel
Bagage kan worden opgeborgen in de achtertas / duopassagiertas Travel, die gemakkelijk toegankelijk is. Als u met een passagier reist, kunt u de tas aan de bagagedrager bevestigen; als u alleen reist, kunt u hem dichter bij het zwaartepunt op de duozit bevestigen.



Stuurtas Travel
Handige kleine dingen die je snel bij de hand wilt hebben, een smartphone of chocoladereep vinden hun plek in de praktische Travel stuurzak, die net zo eenvoudig als veilig wordt bevestigd met drie klittenbandjes.



Het waterdichte Travel zachte bagagesysteem past universeel op bijna elke motorfiets en is aanbevolen voor lange reizen evenals korte trips. De hoogwaardige bagage wordt geproduceerd in de EU.

Producten:

  1. 055-4006 Tanktas Travel voor BMW R 1300 GS
  2. 055-4000 Tanktas Travel voor BMW R 1250 GS / R 1250 GS Adv / R 1200 GS (LC) / R 1200GS Adv (LC) / F 850 GS / F 750 GS / F 850 GS Adv
  3. 055-4001 Tanktas Travel MIDI
  4. 055-4002 Achtertas / duopassagiertas Travel
  5. 055-4003 Stuurtas Travel
  6. 055-4004  055-4005 Zijtassen Travel
  7. 055-0601 Ingebouwd slot, set van 2 voor zijtassen met ZEGA-dockingpaneel
TouratechTravel tassen

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen