Carpe Iter Next-gen HUD, beter dan DMD2?

Wat is de Carpe Iter Next-gen HUD? Bedankt voor het vragen!

In de huidige generatie van de Carpe Iter Controller-app is de HUD (Heads Up Display) een snelkoppelingsinterface naar aanvullende functies, zoals touch lock, mediabedieningen en dergelijke.

De Carpe Iter Next-gen HUD gaat echter serieus de functieset en functies van de HUD uitbreiden en zal fungeren als het hoofdkwartier voor alles wat je nodig hebt op de motor.

Motor elektronisch dashboard. In de eerste fase wordt het uitgerold voor BMW GS-motoren in samenwerking met de BMW Control. In de volgende fase zullen we ondersteuning implementeren voor andere motoren via een Bluetooth OBD-dongle.

  1. Mini-homescreen met snelkoppelingen naar je favoriete apps.
  2. Kilometerteller.
  3. Kaarten.
  4. Standaard trackopname.
  5. "Life log" functie (trackopname altijd aan, maar geoptimaliseerd voor energieverbruik en grootte van de opgenomen bestanden. Opzettelijk zal het niet zo nauwkeurig zijn als het opnemen van een track om later te gebruiken voor je ritten, maar het zal een goed genoeg idee geven over waar en wanneer je bent geweest om je ritavonturen terug te volgen).
  6. Importeren en exporteren van GPX-tracks.
  7.  Mediabediening.
  8. Snelle toegang tot de meest gebruikte instellingen.
  9. Elektronisch rally-roadbook.

En natuurlijk allemaal toegankelijk vanaf je stuur via onze controllers.

Terwijl het werk vordert, zullen we meer details publiceren. Maar er is al een eerste sneak-peek (trouwens, als je om ons geeft, abonneer je dan op ons YouTube-kanaal klik gewoon op de abonneerknop in de video hieronder ;-)):

 

 

Bekijk alle Carpe Iter producten

Carpe iterCarpe iter kitCarpe iter tabletDmd2Next-gen hud