Carpe Iter Tablet en Kit helemaal zelf samen te stellen met extra korting

Ontdek de Ultieme Vrijheid van Navigatie met de Carpe Iter Tablet: Een Meesterwerk van Avontuur en Technologie

Stel je voor: de open weg strekt zich voor je uit, en jij hebt de controle over elke bocht, elk avontuur. Met de Carpe Iter tablet wordt deze droom werkelijkheid. Ontworpen met avontuur in gedachten, gaat de Carpe Iter verder dan de typische navigatiesystemen. Het is een complete Android Tablet die niet alleen de weg wijst, maar jouw rijervaring naar nieuwe hoogten tilt.

De krachtige combinatie van geavanceerde navigatietechnologie en de veelzijdigheid van een Android Tablet brengt het beste van beide werelden samen. Je verliest jezelf in de vrijheid om al je favoriete apps te gebruiken, terwijl je tegelijkertijd profiteert van nauwkeurige navigatie die is afgestemd op allroad rijden.

De Carpe Iter is niet bang voor een uitdaging. Of je nu off-road avonturen beleeft of door stedelijke landschappen navigeert, deze tablet staat altijd voor je klaar. Met handige houders en stuurknoppen blijft de controle binnen handbereik, terwijl de 12V-aansluitingen ervoor zorgen dat je apparaten altijd opgeladen zijn.

Maar wat de Carpe Iter echt uniek maakt, is de mogelijkheid om het zelf samen te stellen. Kies uit de Ci Pad houder, 12V - 5V - 3A Auto M8 laden of M8 M8 + Pogo pins, Adventure Control, Terrain Command III Kit, of de BMW Control Hub. Creëer de perfecte set-up die past bij jouw behoeften en avonturen.

Al onze kits worden geleverd met de 12V naar 5V/3A Auto switch module.

En waar schittert de Carpe Iter echt? In zijn prestaties in de Dakar Rally. Als een betrouwbaar alternatief voor het traditionele fysieke roadbook, bewijst de Carpe Iter zijn uithoudingsvermogen en robuustheid in de meest veeleisende omstandigheden.

Carpe Iter in Detail:

Ci Pad houder + 12V - 5V - 3A Auto:

  • M8 opladen via kabel.
  • M8 laden en via de Pogo Pins: Pogo pins, ook wel bekend als veercontacten, zijn kleine, veerbelaste metalen pinnen die worden gebruikt voor elektrische verbindingen. In het geval van opladen, worden pogo pins vaak gebruikt als een contactpunt tussen het oplaadstation en het apparaat dat moet worden opgeladen.

Adventure Control:

  • Unieke hall-sensor joystick zonder mechanische microschakelaars voor een bijna oneindige levensduur.
  • Magnetisch gecentreerd voor geen brekende of vermoeide veren.
  • Water- en stofbestendig voor zorgeloos off-road rijden.

Terrain Command III Kit:

  • Ontworpen voor off-road rijden, maar net zo geschikt voor gebruik op de weg.
  • Knopbediening voor gemak tijdens het rijden.

BMW Control Hub:

  • Naadloze integratie met BMW "GS" modellen.
  • Maximale controle over jouw rijervaring.
  • Gestroomlijnde bediening via de BMW Wonderwheel.

BMW Control KIT + knoppen:

  • Ultiem gemak met de BMW Control Kit en BMW Control Buttons.
  • Naadloze bediening van het BMW Multi-Wonderwheel.

Blue Rider is de trotse importeur van Carpe Iter voor de BeNeLux. Creëer jouw eigen reiservaring met de zelf samen te stellen Carpe Iter kit en ervaar de revolutie in navigatie. Kies Carpe Iter en laat elke reis een onvergetelijk avontuur worden. De weg wacht op jou.

Stel mijn kit samen

Carpe iterCarpe iter kitCarpe iter tablet