Eindelijk Leverbaar: De Nieuwe Denali D7 Pro Lampen!

Goed nieuws voor alle avontuurlijke motorrijders met een BMW R 1300 GS: de langverwachte Denali D7 Pro lampen zijn eindelijk leverbaar! Als jij je afvraagt hoe je rijervaring naar een hoger niveau kunt tillen, dan is dit jouw antwoord. Met de release van deze geavanceerde lampen wordt motorrijden niet alleen veiliger, maar ook een stuk spannender.


De Denali D7 Pro lampen beloven een revolutie te zijn in motorverlichting. Met een indrukwekkende lijst van functies en prestaties die tot nu toe ongeëvenaard zijn, is het geen verrassing dat de motorcommunity reikhalzend heeft uitgekeken naar hun beschikbaarheid.



Laten we eens inzoomen op wat deze lampen zo speciaal maakt:

Ongeëvenaarde Prestaties
Met een duizelingwekkende 11.900 lumen en 98 watt is de Denali D7 Pro de krachtigste 4-inch driving light die ooit is gebouwd. Deze lampen verlichten de weg als nooit tevoren, waardoor je zelfs in de meest uitdagende omstandigheden vol vertrouwen kunt rijden.



Dual-Beam Technologie
Een van de meest opvallende kenmerken van de D7 Pro is de mogelijkheid om onafhankelijk de innerlijke flood of uiterlijke spot te regelen. Dit geeft je de flexibiliteit om de verlichting aan te passen aan jouw rijbehoeften, of je nu op onverharde paden rijdt of lange snelwegritten maakt.

Modulair Snap-On X-Lens Systeem
Met het verwisselbare DRL- of flood beam-kleur systeem kun je de vorm en kleur van de straal aanpassen zoals jij dat wilt. Van een multi-color DRL-modus tot een heldere spot beam, de mogelijkheden zijn eindeloos.



DRL Boost Mode en Geïntegreerde Richtingaanwijzermodus
De D7 Pro biedt ook een DRL Boost Mode, waarmee je het centrale DRL kunt dimmen of overschakelen naar een krachtige flood beam. Daarnaast is er een geïntegreerde richtingaanwijzermodus, waarmee je de centrale amber LEDs kunt laten knipperen als richtingaanwijzer, wat zorgt voor extra veiligheid tijdens het rijden.

DialDim & CANsmart Controle
Met de mogelijkheid tot onafhankelijke dimming en slimme controle, kun je de verlichting van je motor precies afstemmen op jouw voorkeuren. Dankzij de DialDim en CANsmart controle ben je altijd in controle over je verlichting, ongeacht de omstandigheden.

Alles-in-één Kit
Bij de Denali D7 Pro wordt alles meegeleverd wat je nodig hebt, inclusief heldere, amberkleurige en gele X-Lens, waardoor je direct aan de slag kunt met het upgraden van je motorverlichting.

Samenwerking met de Cansmart en DialDim
De Denali D7 Pro werkt naadloos samen met de Cansmart en DialDim systemen, waardoor je een geïntegreerde en geoptimaliseerde ervaring krijgt.

Kortom, de Denali D7 Pro lampen zijn niet zomaar een upgrade voor je motor. Ze bieden ongekende prestaties, flexibiliteit en controle, waardoor elke rit een onvergetelijk avontuur wordt. Dus waar wacht je nog op?

Haal het maximale uit je BMW R 1300 GS en bestel vandaag nog jouw Denali D7 Pro lampen. En vergeet niet, in april wordt ook de nieuwe Cansmart verwacht, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt om jouw rijervaring te verbeteren. Veel plezier en veilige ritten!

Bekijk de D7 Pro lampen

Bekijk de Cansmart Gen2 voor de R1300GS

DenaliDenali cansmartDenali d7 pro

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen