Denali D7 Pro functies, aansluitingen en montage

 Van zijn enkelcircuit-bedradingsmogelijkheid, die traditionele bediening van de lichtpod biedt, tot zijn dubbele-circuit-functionaliteit, waardoor elke pod als twee afzonderlijke lampen kan opereren, biedt de D7 Pro ongeëvenaarde flexibiliteit. Met Plug-&-Play-compatibiliteit met DialDim™ & CANsmart™ Controllers krijgen gebruikers volledige controle over elk circuit, wat zorgt voor optimale aanpassing en gebruiksgemak.


1.1 - Het Kiezen van de Montagelocatie


DENALI biedt tientallen universele en voertuigspecifieke lichtbevestigingen aan. Om de beste montagelocatie te bepalen, overweeg de volgende tips. Voor maximale afstand van de lichtbundel 's nachts, monteer de lampen hoger. Voor maximale zichtbaarheid overdag, monteer de lampen laag om uw algehele verlichtingsoppervlak te vergroten. Om het optimale verlichtings- en zichtpakket te creëren, monteer één paar langeafstandsstralers hoog voor nachtafstand en één paar overstromings- of hybride lampen laag voor dagzichtbaarheid en vulling 's nachts. Bekijk onze volledige montagetoepassingstabel op DENALIELECTRONICS.COM om alle montagemogelijkheden voor uw voertuig te zien.



1.2 - Het Monteren van het Licht


Stap één: Gebruik een 13mm sleutel en de meegeleverde M8 bout, ring en moer om de pods aan de montageschroef te bevestigen.
Stap twee: Gebruik de M8 plastic moerkap om de moer en blootliggende draad te bedekken.
Opmerking: De lichtpod moet in een verticale oriëntatie worden gemonteerd om de geribbelde middenmistbundel correct weer te geven, maar kan ook ondersteboven worden opgehangen. De rand kan worden gedraaid bij het ophangen van de pod in een omgekeerde positie, hierdoor blijven de logo's altijd rechtop leesbaar. Gebruik een 3mm kogelkop- inbussleutel om de 4 inbusschroeven aan de achterkant van de rand te verwijderen en installeer de rand vervolgens gedraaid 180° opnieuw. Nadat deze is geïnstalleerd, klik de X-Lens™ er weer op met het logo rechtop.

2.1 - Bundelopties

Deze LED-lichtpod bevat een geïnstalleerde spotlens en 3 verschillende snap-on X-lenzen™ in Clear, Amber en Selective Yellow. Gebruik de spotlens alleen voor maximale afstand. Door de spot- en X-lens™ bundels samen te gebruiken, wordt een hybride gecreëerd die wat extra vulling op korte afstand toevoegt terwijl de afstand behouden blijft. Gebruik de X-lens™ op de centrale optica alleen om een ​​vloedbundel te creëren. De amber- en selectief gele kleur van de lenzen vergroot de zichtbaarheid in mist en regen door de hoeveelheid blauw en wit licht te verminderen, dat reflecteert op waterdamp en het zicht vermindert.

2.2 - Het Installeren van de X-Lens™


Stap één: Bevestig één kant van de X-lens™ door de binnenrand van de arm over de bobbel aan de zijkant van de rand te haken.
Stap twee: Draai de andere arm over het midden van het licht en klik vast.

3.1 - Bedrading voor één circuit


De DENALI D7-PRO kan worden aangesloten voor enkelcircuitbediening zoals elke andere traditionele DENALI Light Pod. Bij elke D7-Pod wordt een 2-naar-1 (e) Bedradingsadapter meegeleverd waarmee alle LED's samen kunnen werken met behulp van een van de standaard enkelcircuit DENALI-harnassen. Door de X-Lens™ te bevestigen, kan het licht van een spotbundel naar een hybride schakelen door diffusie toe te voegen aan de middelste rij.

4.1 - Dubbelcircuitbedrading

De DENALI D7-Pro heeft multi-circuit functionaliteit ingebouwd in de pod waarbij elke pod kan functioneren als twee aparte lampen. De buitenste spotoptica fungeert als licht één en de binnenste floodoptica als licht twee. De D7-PRO is Plug-&-Play compatibel met zowel DialDim™ & CANsmart™ Controllers, waardoor volledige controle over elk circuit mogelijk is. Beheer elke aansluiting aan de achterkant van de pod als een eigen circuit en individuele licht wanneer deze wordt aangesloten op een controller. Raadpleeg de instructies van uw DialDim™ of CANsmart™ voor specifieke bedradingsinformatie.

D7 pro aansluitingenDenaliDenali d7 pro

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen