Blue Rider gaat verhuizen update 1 - Blue Rider

Wij zijn begonnen met een webshop i.p.v. een winkel omdat de online-positionering enorm belangrijk is deze dagen. Vanwege de corona, die ons allemaal raakt, waren wij nog wat huiverig over het openen van een winkel, want er was veel onzekerheid.

Sinds de opening van de webshop, een paar maand geleden, is het snel gegaan en hebben wij een aantal fantastisch dealerschappen en partners weten te vinden. Zo zijn wij enorm trots op ons Touratech dealerschap.

Vanwege de huidige groei gaan wij verhuizen en krijgen wij ook een 'echte' fysieke winkel vol met accessoires. Wij noemen het zelf een 'Experience' center. In de winkel kun je accessoires bekijken, proberen, kopen, afhalen, op verzoek laten bestellen of je goed laten informeren. Het belangrijkste vergeet ik nog; we maken ook direct een geweldig mooie bar en lounge ruimte!

De winkel wordt opgedeeld in twee gedeeltes; de verkoop van premium motorfiets (onze tweede tak van sport) en een afdeling met accessoires voor jouw BMW, nu vergeet ik het hem bijna alweer; en de bar natuurlijk ;)

Hou onze blog in de gaten voor update's en de Grande opening want het gaat sneller dan je denkt!

Verhuizing

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen