Wij zijn echte vakidioten met een enorme passie voor BMW motorfietsen en alles wat er mee te maken heeft. Elke avond sleutelen, elk weekend rijden en als het even kan een mooie reis naar het buitenland, zowel on- als offroad.

Wij weten als geen ander dat 'alleen passie voor motoren' niet genoeg is want er komt zoveel meer bij kijken tegenwoordig.

'Dare to Live' verwezenlijk je dromen

  1. Having Fun: we blijven allemaal mensen met dezelfde hobby daarom hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering.

  2. Feel responsible: voel je verantwoordelijk voor alles wat je doet en schuif dit niet af naar je collega of de klant en zoek altijd een oplossing. 

  3. The Joy of riding: snap het gevoel van de klant, de BMW rijder, en handel daar ook naar.

  4. Respect for human and nature: heb respect voor elkaar maar ook voor de natuur, de erecode die elke motorrijder bij zich draagt.

  5. Don't be afraid to do things different, wees niet bang om dingen anders te doen.

Onze missie:

Om de beste BMW motorfietsen accessoires leverancier te worden.

Onze visie:

Wij denken dat de motorwereld klaar is voor modernisering, dat de traditionele motorzaken een andere betekenis krijgen en dat de motorzaken ondersteunend zijn aan de online webwinkels i.p.v. andersom.

Wij geloven erin dat ook de motorwereld een steeds groener karakter krijgt, dat we overstappen naar andere brandstof vormen en dat het produceren van materiaal steeds 'groener' moet worden.

-Dare to Live-

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing