Geïntegreerde LED-knipperlichten en DRL onder de BMW-logo's

Als trotse eigenaar van een BMW-motorfiets wil je altijd het beste op het gebied van stijl en functionaliteit. De geïntegreerde LED-knipperlichten met 68mm, 70mm of 74mm BMW-logo's bieden een unieke en indrukwekkende upgrade voor je motor. In dit blogartikel zullen we de kenmerken en voordelen van deze knipperlichten verkennen, waaronder de integratie van LED-technologie, Canbus-compatibiliteit en de mogelijkheid van dagrijverlichting.

Stijlvolle integratie:
Met deze geïntegreerde LED-knipperlichten worden de 68mm, 70mm of 74mm BMW-logo's van je motorfiets niet alleen een stijlvolle blikvanger, maar ook functionele knipperlichten. Deze knipperlichten worden gemonteerd onder de bestaande logo's en passen perfect bij het ontwerp van je BMW-motor. Het resultaat is een naadloze integratie van moderne verlichtingstechnologie in het iconische logo.

BMW embleem Led zijknipperlichten set 70mm met of zonder dagrijverlichting

Canbus-compatibiliteit en storingsvrij:
Deze knipperlichten zijn speciaal ontworpen om rechtstreeks op het Canbus-systeem van BMW-motorfietsen te worden aangesloten. Met de juiste kabelboom en stekkers is de installatie eenvoudig en storingsvrij. Je kunt erop vertrouwen dat de knipperlichten perfect werken en geen negatieve invloed hebben op het elektrische systeem van je motorfiets.
BMW embleem Led zijknipperlichten set 70mm met of zonder dagrijverlichting

Optionele dagrijverlichting:
Naast de knipperfunctie kunnen deze LED-knipperlichten ook worden geleverd met optionele dagrijverlichting. Met dagrijverlichting ben je beter zichtbaar voor andere weggebruikers, wat de veiligheid op de weg vergroot. Met deze optie kun je genieten van de voordelen van zowel knipperlichten als dagrijverlichting in één compacte en stijlvolle unit.
BMW embleem Led zijknipperlichten set 70mm met of zonder dagrijverlichting

Eenvoudige installatie en gebruik:
De set van twee knipperlichten wordt geleverd met een uitgebreide montagehandleiding, zodat je ze eenvoudig zelf kunt installeren. De kabelboom en stekkers zijn inbegrepen, wat zorgt voor een probleemloze aansluiting op het Canbus-systeem van je BMW-motorfiets. Het enige wat je hoeft te doen, is de bestaande logo's van je motorfiets overzetten op de knipperlichten en je bent klaar om te gaan. De logoknipperlichten zijn eventueel ook aan te sturen via de Hexcan of Cansmart van Denali
Cansmart en Hexcan kabelboom voor de BMW logo zijknipperlichten

Conclusie:
Met de geïntegreerde LED-knipperlichten met 68mm, 70mm of 74mm BMW-logo's combineer je stijl en functionaliteit op een unieke manier. Deze knipperlichten bieden een perfecte integratie met het design van je BMW-motorfiets, zonder concessies te doen aan de prestaties. Met Canbus-compatibiliteit, storingsvrije werking en optionele dagrijverlichting zorgen deze knipperlichten ervoor dat je veilig en met stijl de weg op kunt. Upgrade je BMW-motorfiets met deze indrukwekkende

Blue riderHp oskam

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen