Ontdek de Nieuwe DENALI CANsmart™ Controller Gen II: Dé Must-Have Accessoire voor je BMW R 1300 GS

Ben je een trotse eigenaar van een BMW R 1300 GS en op zoek naar manieren om jouw rijervaring te verbeteren? Dan hebben we goed nieuws voor je! De gloednieuwe DENALI CANsmart™ Controller Gen II is hier om je te helpen jouw motorfiets te upgraden naar een geheel nieuw niveau van functionaliteit en controle.

Met de DENALI CANsmart™ Controller Gen II kun je de flexibiliteit en intelligentie van het CAN-bus elektrisch systeem van je BMW motorfiets benutten om accessoires te installeren en te bedienen op een manier die voorheen ondenkbaar was. Deze geavanceerde controller biedt plug-and-play installatie en geïntegreerde controle over maar liefst vier accessoires, waardoor je toegang krijgt tot tientallen aanpasbare instellingen die je rechtstreeks kunt bedienen vanaf de BMW "WonderWheel" of de CANsmart™ Accessory Manager Software.

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de DENALI CANsmart™ Controller Gen II is zijn veelzijdigheid. In tegenstelling tot zijn voorganger kan de Gen II-versie een volledige 10 ampère continue stroom leveren op alle vier de circuits, waardoor je meer kracht hebt om accessoires van stroom te voorzien dan ooit tevoren. Bovendien kunnen alle circuits geconfigureerd worden om elk type accessoire aan te sturen, waardoor je maximale controle hebt over je verlichting, hoorn, en nog veel meer.

Maar dat is nog niet alles! De Gen II biedt ook twee nieuwe instellingen voor hulpverlichting. Nu kun je je hulpverlichting moduleren voor extra zichtbaarheid en de linker- en rechterzijverlichting onafhankelijk annuleren wanneer je je richtingaanwijzer activeert. Met deze functies ben je niet alleen beter zichtbaar voor andere weggebruikers, maar verbeter je ook je eigen rijveiligheid.

En laten we het hebben over de indrukwekkende lijst met functies die deze controller biedt. Van het synchroniseren van hoge/lage verlichting tot het automatisch knipperen van je hulpverlichting bij gebruik van de claxon, de DENALI CANsmart™ Controller Gen II biedt een scala aan mogelijkheden om je rijervaring aan te passen aan jouw wensen en behoeften.

Dus waar wacht je nog op? Upgrade vandaag nog je BMW R 1300 GS met de DENALI CANsmart™ Controller Gen II en ontdek een geheel nieuwe wereld van controle, comfort en veiligheid op de weg.

In de doos vind je:

  • CANsmart™ Controller
  • (x2) 5.5ft Light Extension Cables
  • 5ft SoundBomb Horn Extension Cable
  • B6 Brake Light Wiring Adapter
  • Zip-ties
  • Adhesive Hook-and-Loop Fastener
  • Micro USB Programming Cable

Maak je klaar om jouw rijervaring te transformeren en dompel jezelf onder in de ultieme controle over je BMW motorfiets. Met de DENALI CANsmart™ Controller Gen II ben jij de baas op de weg.

Leverbaar April 2024

Bekijk de Cansmart voor de BMW R1300GS

Cansmart r1300gsDenaliR 1300 gs

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen