"Ontdek de veelzijdigheid van Denali-lampen: Verlicht je avontuur met de perfecte keuze!"

Denali-lampen zijn bekend om hun uitstekende kwaliteit, innovatieve technologie en indrukwekkende prestaties. Ze worden vaak gebruikt door motorrijders, off-road liefhebbers en avonturiers die betrouwbare en krachtige verlichting nodig hebben in verschillende omgevingen. Denali biedt een breed scala aan lampen die zijn ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen. Hierbij de Denali, mistlampen, die op de BMW gemonteerd kunnen worden:

 1. De Denali D7 lampen zijn geavanceerde verlichtingsoplossingen voor avontuurlijke reizigers die uitstekende prestaties en veelzijdigheid vereisen. Met hun indrukwekkende lichtopbrengst van 15.600 lumen en zeven krachtige LED's, bieden de D7 lampen een breed en helder lichtbeeld voor maximale zichtbaarheid op de weg of het terrein.

  Wat de D7 lampen echt onderscheidt, is de Dual-Intensity-technologie, waarmee je eenvoudig kunt schakelen tussen een dimmodus en een fellichtmodus, afhankelijk van de omstandigheden.
  D7 LED Light Pods with DataDim™ Technology


 2. De Denali D4 2.0 TriOptic LED-lamp levert een indrukwekkende helderheid van 8760 lumen en biedt een breed gezichtsveld. Het is perfect voor avonturiers die behoefte hebben aan verlichting voor zowel de weg als off-road terrein.
  D4 LED Light Pods with DataDim™ Technology

 3. De Denali D3-lampen zijn krachtige en veelzijdige verlichtingsoplossingen die bekend staan om hun kwaliteit en prestaties. Met hun geavanceerde technologie en duurzame constructie bieden de D3-lampen een indrukwekkende helderheid en betrouwbare verlichting in verschillende situaties

  Met een lichtopbrengst van 3750 lumen per lamp leveren de Denali D3-lampen een heldere en goed zichtbare lichtbundel. Ze zijn speciaal ontworpen voor avonturiers die behoefte hebben aan verlichting op zowel de weg als het terrein.


 4. De Denali D2 2.0 TriOptic LED-lamp is compact en veelzijdig, met een helderheid van 3060 lumen. Het is ideaal voor off-road gebruik en kan worden uitgerust met optionele amberkleurige lenzen voor slechte weersomstandigheden en mistige omgevingen.
  D2 LED Light Pods with DataDim™ Technology


 5. De Denali DR1 2.0 TriOptic LED-lamp is ontworpen voor langeafstandsverlichting, met een helderheid van 2190 lumen en een smalle lichtbundel. Het is ideaal voor motorrijders die 's nachts rijden of off-road rijden op hoge snelheden.
  DR1 LED Light Pods with DataDim™ Technology

 6. De Denali DM 2.0 TriOptic LED-lamp is veelzijdig en krachtig, met een helderheid van 2190 lumen en een brede lichtbundel. Het biedt uitstekende zichtbaarheid in alle weersomstandigheden en is geschikt voor diverse toepassingen.
  DM LED Light Pods with DataDim™ Technology
 7. De Denali S4-lamp is een veelzijdige en krachtige verlichtingsoplossing die bekend staat om zijn compacte formaat en indrukwekkende prestaties. Of je nu op de weg rijdt of off-road avonturen beleeft, de Denali S4 biedt betrouwbare en heldere verlichting in verschillende omstandigheden.

  Met een lichtopbrengst van 2200 lumen per lamp zorgt de Denali S4 voor een heldere en goed zichtbare lichtbundel. Dankzij de gebruikte geavanceerde LED-technologie biedt de S4 een efficiënte en krachtige verlichting met een laag energieverbruik. Dit maakt het een ideale keuze voor motorrijders en off-road liefhebbers die behoefte hebben aan betrouwbare verlichting zonder hun elektrische systeem te overbelasten.
  S4 Led Light Pods with DataDim™ Technology

Denali-lampen worden geroemd om hun duurzaamheid en weerbestendigheid, met hoogwaardige materialen zoals aluminium behuizingen en polycarbonaat lenzen.

Denali: Jouw Topkeuze voor Verlichting, Cansmart, Claxons en Montage Materiaal

DenaliDenali d2Denali d3Denali d4Denali d7Denali dmDenali dr1Denali s4

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen