Ontdek de Nieuwe Softbag Serie van Touratech: De Travel Zijkoffer

Ben je op zoek naar de perfecte metgezel voor je volgende motorreis? Dan is de Travel zijkoffer met zijn indrukwekkende 40 liter inhoud precies wat je nodig hebt. Deze nieuwe toevoeging aan de Softbag serie van Tpuratech belooft niet alleen functionaliteit, maar ook een onmiskenbaar design dat indruk maakt.

Eén van de meest opvallende kenmerken van de Travel zijkoffer is het gebruiksvriendelijke ontwerp. Dankzij de robuuste klikgespen is gemakkelijke toegang tot je spullen gegarandeerd, terwijl de harde schaal zorgt voor een veilige sluiting. De beproefde rolsluiting onder de harde schaal houdt je spullen veilig en waterdicht opgeborgen. Bovendien beschikt de koffer over een handige mesh-zak aan de binnenzijde voor het opbergen van kleinere items.

Wat de Touratech Travel serie echt onderscheidt, is de combinatie van praktische functionaliteit en een onderscheidend design. De koffers zijn volledig waterdicht en vervaardigd uit duurzaam Cordura-materiaal, waardoor ze lang meegaan, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Het hoogtepunt van dit nieuwe bagagesysteem zijn de harde schalen die extra robuustheid aan de koffers toevoegen.

Bovenop de koffer bevindt zich een Molle-systeem waarop extra accessoires kunnen worden bevestigd. Reflecterende opdrukken en panelen achter de zijdelingse Molle-patches zorgen voor passieve veiligheid en een opvallend uiterlijk.

Dankzij de handgreep is de koffer gemakkelijk te hanteren, zelfs nadat deze is verwijderd van de motor. Met behulp van de D-ringen kan optioneel verkrijgbare draagriem worden bevestigd, zodat je je handen vrij hebt.

Of je nu een originele BMW Adventure bagagedrager hebt of een Touratech bagagedrager, de Travel zijkoffer past perfect op de meeste zijkofferhouders met een diameter van 18 mm. Het volledig nieuw ontwikkelde vergrendelingssysteem maakt eenvoudige bevestiging en verwijdering van de koffer mogelijk, terwijl deze stevig op zijn plaats blijft zitten. Met de voorbereiding voor een slot kun je optioneel verkrijgbare sloten installeren die compatibel zijn met je andere Touratech-accessoires, zoals koffers en navigatiehouders. Zo blijft je koffer beschermd tegen diefstal en kun je dezelfde sleutel gebruiken voor al je Touratech-sloten.

  • Waterdicht
  • Pas op bijna elke 18mm zijkofferhouder
  • Eenvoudige montage
  • Hoge kwaliteit
  • Tot 40 liter inhoud per koffer
  • Hoogwaardige EU-productie
  • Optioneel verkrijgbare sloten

Met de Travel zijkoffer van Tpuratech ben je niet alleen klaar voor je volgende avontuur op de weg, maar ben je ook verzekerd van optimale functionaliteit en duurzaamheid, waar je reis je ook brengt.

Bekijk de Touratech Travel zijkoffers

Soft luggageSoftbagTouratechTourtech zijkoffers

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen