CI Pad v4 and v4b operating system update Android 11

Voortgangsupdate: We betreuren het zeer dat we de geplande update naar Android 11 niet op schema hebben kunnen houden, maar we zijn helaas gestuit op enkele hindernissen met OTA-updates voor eenheden die al in omloop zijn. Tijdens het testen bleek dat de update op sommige eenheden niet slaagt. We werken heel hard om dit op te lossen en we geloven oprecht dat we slechts enkele dagen verwijderd zijn van het uiteindelijk oplossen van dat probleem.

Vanwege dit onverwachte probleem lopen we helaas achter met andere functies voor Android 11, die na de eerste uitrol zullen worden uitgebracht (je hoeft niet alles opnieuw te installeren, het zal al een standaardupdate zijn zoals je gewend bent op je reguliere mobiele telefoon). TO DO-lijst voor toekomstige updates (en functies die niet zijn opgenomen in de eerste uitrol):

Automatische GNSS-configuratie. We hebben de GNSS-systeemdriver ingrijpend gewijzigd voor betere prestaties. Om de wijzigingen van kracht te laten worden, moet de GNSS-chip opnieuw worden geconfigureerd. Bij de eerste uitrol moet dit handmatig gebeuren via de vooraf geïnstalleerde GPSTune 3-app. Hetzelfde geldt voor het toepassen van GNSS-hulpgegevens.
Kalibratie van de hardwarekompas.
Automatisch starten/automatisch uitschakelen.
Beperking van het opladen van de batterij.
Algemene informatie:

Naast de voor de hand liggende veranderingen (Android 11 in plaats van Android 9-besturingssysteem), zullen er de volgende basisveranderingen zijn (sommige functies worden mogelijk later geïmplementeerd na de primaire update-uitgave):

Bijgewerkte Webview (geen Kurviger-problemen meer).
Verwijderd rooten (geen Rally Roadbooks by Terrapiata-problemen meer).
Bijgewerkte oplaalgoritmes.
Bijgewerkte batterijniveau-indicator.
Verwijdering van DMD.
Aanzienlijk verbeterde GNSS-prestaties (GPS zal veel beter zijn).
Google-services gerepareerd - geen synchronisatieproblemen met contacten en andere problemen meer.

Tijdens deze update wordt de CI Pad volledig gewist - BACK-UP eventuele gegevens die je niet wilt verliezen. Zodra het updateproces begint, is er geen manier om het terug te draaien. Helaas is er geen andere manier, omdat we de gegevensopslag moeten formatteren. Maar in de toekomst zal dit niet langer nodig zijn, omdat we ook een juiste herstelpartitie hebben ingebouwd.

Hoe de update werkt (wat je niet zult zien tijdens het bijwerken):

Android 11Carpe iter