De Carpte Iter Controller APP

De Carpe Iter Controller-app is een softwareprogramma dat Carpe Iter-controllers verheft boven eenvoudige Bluetooth-toetsenborden (wat alle andere afstandsbedieningen die je ooit op een motorfiets hebt gezien zijn - eenvoudige toetsenborden, maar dan met minder toetsen dan degene op je bureau of notebook).

Nadat je de initiële controllerverbinding hebt gemaakt, zorgt de Controller-app er in de eerste plaats voor dat elke ondersteunde app on-the-fly wordt geconfigureerd om ervoor te zorgen dat alles zoals verwacht werkt zonder dat je hoeft in te grijpen. Alles gebeurt automatisch op de achtergrond.


De Controller-app begeleidt je met on-screen instructies door het proces van het verbinden van de controller.

De Controller-app biedt een eenvoudige on-screen configuratie-interface.

En biedt toegang tot aanvullende functies, zoals joystick-, oriëntatie- en LED-configuratie in het geval van Adventure Control, en kalibratie en testen van de sensor van het voorwiel voor zowel Adventure Control als Terrain Command.

Naast de configuratie optie is er de gepatenteerde HUD ("heads-up display"), die toegang geeft tot aanvullende functies, zoals touch lock voor het geval van regen, volume-, helderheids- en mediabedieningen. De HUD is geoptimaliseerd voor elk type controller om grafische begeleiding te bieden - de indeling van de HUD lijkt op de indeling van de bedieningselementen op de controller (nog in ontwikkeling voor BMW Control). De HUD ondergaat momenteel ook snelle ontwikkelingen, dus houd de DevZone in de gaten voor het laatste nieuws;-)

Carpe iterTerrain command 3