Blue Rider, tape dozen en papier - Blue Rider

Blue Rider is een jong bedrijf en dat maakt het mogelijk om dingen net even iets anders te doen. Al ver voor het ontstaan van Blue Rider vonden wij, de drie eigenaren, de 'groene' mindset al enorm belangrijk. Dit trekken wij door in Blue Rider en waar het kan, doen wij dingen net even iets anders.

  • Soms krijg je van onze een vreemde doos waarin jouw pakketje aankomt. Wij hergebruiken namelijk dozen om de bestellingen in te versturen. Ondanks het recyclen van papier goed op orde is, is er nog altijd enorm veel energie en water voor nodig om van jouw oude schoenendoos een nieuwe Blue Rider doos te maken. Om die reden versturen wij alles in gebruikte dozen. Het milieu weegt voor ons zwaarder dan de reclame voor ons bedrijf.
  • Sinds vandaag hebben wij milieu vriendelijke tape waar geen plastic meer inzit. Plastic tape is enorm milieu vervuilend want het heeft maar een korte levensduur. Wij wilde graag iets dat minder milieu belastend is en gingen opzoek naar de meest milieuvriendelijke tape op de markt, dat is gelukt :)
  • Bij Blue Rider gebruiken wij geen papier meer, wij zijn compleet 'papier loos'. Wij hebben al onze processen helemaal gedigitaliseerd zodat er niks geprint meer hoeft te worden.

Ons doel is om onze 'nieuwe' winkel helemaal energie neutraal te maken. Dit gaat niet van één op andere dag maar elke stap, is een stap in de goede richting. Ons eerste doel is om de gasaansluiting helemaal te verwijderen. Volg onze blogs voor meer MVO updates.

Mvo

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen