De Drybag kan voor veel meer gebruikt worden - Blue Rider

Wij van Blue Rider gaan ook wel eens op motorvakantie en soms leer je weer leuke dingen in de praktijk. Tijdens onze motorvakantie naar Noorwegen had ik voor het eerst twee drybags mee. Ik gebruikte één drybag voor een setje kleren die ik snel kon pakken en in de andere had ik mijn tent zitten. De ene drybag monteerde ik bovenop mijn BMW buddy tas en de tweede drybag stopte ik in mijn zijkoffer.

De drybag is perfect gemaakt voor in de zijkoffer

Mijn kleren, om mijzelf om te kleden na een lange dag rijden, had ik altijd voor het grijpen. De andere drybag zorgde ervoor dat mijn tent mooi droog bleef en niet elke keer in een 'net iets te klein tasje' gepropt hoefde te worden. Bij ons was het namelijk z.s.m. inpakken en lekker rijden.

Als je aankomt op een perfecte plek wil ik altijd z.s.m. mijn motorkleding uit.

Op een gegeven moment kwamen wij tot het slimme idee om onze kleren te wassen in een drybag, dit werkt perfect en een drybag is snel droog als je hem op de kop ophangt. Het voordeel is dat hij ook droogt van binnen als het regent omdat de buitenkant geen vocht doorlaat of aantrekt (gemaakt van PVC).

De tent lag altijd bovenop maar kon nooit nat worden in de drybag

Het tweede slimme moment kwam op een warme dag toen we echt toe waren aan wat koud drinken. We schepte de drybag vol met water en gooide daar 4 flesjes drinken in. Heerlijk verkoelend.

De drybag toepassingen:

  1. Handig voor kleren want die worden niet nat of vochtig
  2. Ideaal als waszak voor het wassen van kleding
  3. Droogt enorm snel van binnen ook als het buiten regent
  4. Kan gebruikt worden om eten of drinken af te koelen
  5. Je slaapzak kan ook eenvoudig in de drybag opgeborgen worden (blijft altijd droog)
  6. De tent past ook in de drybag, geen gedoe met het net te kleine tent tasje om alles er weer in te krijgen. De tent blijft ook mooi droog achterop de motor.

Ultieme vrijheid zorgt voor geweldige momenten (Noorwegen)

 

ProductenReizen

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen