DialDim™ Lighting Controller voor de BMW R1250GS

Eén Schakelaar, Twee Circuits, Oneindige Controle

Onze baanbrekende DialDim™ Verlichtingscontroller heeft een multicolor halo-dimmer schakelaar waarmee je twee sets hulpverlichting onafhankelijk kunt in- en uitschakelen en dimmen met behulp van een enkele geconsolideerde bedrading. De LED halo-schakelaar toont je exacte instellingen en maakt moeiteloos dimmen tijdens het rijden mogelijk. De blauwe halo bedient lichtset één en de groene halo bedient lichtset twee; dubbelklik eenvoudig om tussen de twee circuits te schakelen.

De controller heeft ook inputs voor grootlicht, richtingaanwijzer en claxon om intelligente flitsfuncties te activeren waarmee je je hulpverlichting kunt uitschakelen met je richtingaanwijzer, je hulpverlichting kunt laten knipperen als richtingaanwijzer of je verlichting kunt laten knipperen wanneer je je claxon gebruikt.

 

Meer Functies, Meer Terugkoppeling

Onze octrooi-aangevraagde multicolor halo-dimmerschakelaar kan veel meer dan alleen je verlichting in- en uitschakelen en dimmen. Ten eerste toont het de exacte intensiteit van beide van je lampen, zodat je nooit hoeft te raden of je lampen aan staan, en met welke intensiteit ze zijn ingesteld.

Dankzij de elektronisch gezekerde circuits kan de halo-schakelaar ook de zekeringwaarden voor elk circuit weergeven en laten selecteren. En als een zekering doorslaat, zal de LED-halo rood worden en realtime feedback geven, zodat je de zekering kunt resetten.

Last but not least, doet de schakelaar-halo dienst als een batterijmonitor met een functie voor lage spanning. Ons branche-eerste ontwerp zal bij opstarten verschillende kleuren knipperen om de gezondheid van je batterij weer te geven en schakelt automatisch je hulpverlichting uit als de batterijspanning onder 10,8 volt daalt.

 

 

 

DialDim™ Kabelboom Overzicht

De specifieke lichtuitgangen zijn gelabeld en kleur gecodeerd, dus het toevoegen van één of twee sets lichten aan je voertuig kan niet eenvoudiger zijn. Sluit je hoofdverlichting aan op de blauwe draden en je 2e set lichten (meestal mist- of zichtbaarheidslichten) op de groene draden.

Vervolgens sluit je eenvoudig de ringterminals aan op de voertuigbatterij en de witte 12V-ingangsdraad op een geschikte stroombron die met de ontsteking is verbonden. Om de functies voor grootlichtsynchronisatie, richtingaanwijzer knipperen of claxon knipperen te activeren, verbind je eenvoudig de ingangsdraden met het overeenkomstige circuit op het voertuig.

Naast de controllerkabelboom en schakelaar, bevat de kit (4x) vijf voet plug-and-play lichtverlengingen en een montagebeugel voor het stuur. Voeg eenvoudig de lichtpods toe en je bent klaar om te rijden!

DENALI® DialDim™ Verlichtingscontroller - Onze Unieke Functies:

Aan/Uit & Dimmen
Bestuur onafhankelijk twee sets lichten aan/uit en pas de intensiteit aan met de enkele DialDim™ schakelaar. De blauwe halo bedient lichtset één en de groene halo bedient lichtset twee. Dubbelklik om tussen de twee circuits te schakelen.

Hoog/Laag Synchronisatie
Je hulpverlichting schakelt automatisch tussen de door jou gekozen dimstand naar volle intensiteit met de fabrieksgrootlichtschakelaar. Sluit eenvoudig de blauwe ingangsdraad aan op het grootlichtcircuit van je voertuig om deze functie te activeren.

Stealth Modus
Een slimme 0% dimstand op de schakelaar maakt het mogelijk dat je lichten "uit" zijn tijdens normale rijomstandigheden, maar ze zullen direct naar 100% intensiteit overschakelen wanneer je voertuig grootlicht inschakelt. De lichten reageren ook op richtingaanwijzer- en claxoninvoer in deze modus, maar blijven uit wanneer er geen invoer wordt gedetecteerd.

Annuleren met Richtingaanwijzer
Indien ingeschakeld, zullen de hoofdverlichting (blauw circuit 1) synchroniseren met je richtingaanwijzer om het "vervagen" van je fabrieksrichtingaanwijzer te voorkomen. Sluit eenvoudig de gele en oranje ingangsdraden aan op het richtingaanwijzercircuit van je voertuig om deze functie te activeren.

Knipperen als Richtingaanwijzer
Bij inschakeling zullen je amber zichtbaarheidslichten (groen circuit 2) knipperen in sync met je fabrieksrichtingaanwijzers. Sluit eenvoudig de gele en oranje ingangsdraden aan op het richtingaanwijzercircuit van je voertuig om deze functie te activeren.

Stroboscoop met Claxon
Bij inschakeling zullen je hulpverlichting op beide circuits knipperen met een frequentie van 4 Hz wanneer je je claxon gebruikt. Sluit eenvoudig de groene ingangsdraad aan op het claxoncircuit van je voertuig om deze functie te activeren.

Elektronisch Gezekerd
Beide lichtcircuits zijn elektronisch gezekerd en kunnen direct vanaf de schakelaar worden ingesteld! De halo zal rood oplichten om je te waarschuwen wanneer een zekering van een circuit is doorgeslagen.

Spanningsweergave-indicator
Bij het opstarten van het voertuig zal de schakelaar-halo groen knipperen om een gezonde batterijspanning aan te geven, of rood knipperen om aan te geven dat de batterijspanning lager is dan 11,8 V.

Lage Spanningsafsluiting
Als de batterijspanning onder 10,8 V daalt, zullen de lichten niet inschakelen om te voorkomen dat je strandt. De schakelaar-halo zal 4 rode LED's knipperen om de lage spanning aan te geven.Het Bedienen van de Multifunctionele Schakelaar:

De schakelfuncties zijn gemakkelijk te onthouden, maar we hebben ze toch op de achterkant van de behuizing van de controller afgedrukt (voor het geval dat je het vergeet)!

 1. Lichtset één:
  Enkele klik AAN --> Indrukken & Vasthouden UIT
 2. Lichtset twee:
  Dubbelklik AAN --> Indrukken & Vasthouden UIT
 3. Schakelen tussen Circuits: DubbelklikZekeringinstellingsmodus: 7 seconden vasthouden ENTER --> 2 seconden vasthouden EXIT

 Het Lezen van het Halo Display:

 1. Opstart Flitsreeks
 2. Groene Flits bij Opstart: Batterijspanning boven 11.8v
 3. Rode Flits bij Opstart: Batterijspanning onder 11.8v
 4. Rode Flits (4 LED's) bij Opstart: Batterijspanning onder 10.8v. Lage spanningsafsluitmodus. De lichten zullen niet inschakelen als de spanning onder 10.8v ligt.
 5. Verlichtingsbediening
 6. Stabiel Blauw: Werking en status van lichtset één
 7. Stabiel Groen: Werking en status van lichtset twee
 8. Zekeringstatus & Instelling
 9. Egaal Rood: Doorgeslagen zekering (op het circuit dat rood is geworden). Druk en houd 7 seconden vast om de zekeringinstellingsmodus te betreden.
 10. Blauw Knipperend: Zekeringinstellingsmodus (circuit één)
 11. Groen Knipperend: Zekeringinstellingsmodus (circuit twee)

Zekeringinstellingsmodus:

 1. Om de zekeringinstellingsmodus te betreden, druk en houd 7 seconden ingedrukt totdat de blauwe en groene circuits beginnen te knipperen.
 2. Wanneer de circuits knipperen, kun je omhoog of omlaag draaien om je gewenste zekeringwaarde te selecteren.
 3. De acht posities rond de halo worden hergebruikt in de zekeringinstellingsmodus om 8 zekeringopties te bieden.
 4. Dubbelklik om te schakelen tussen het blauwe en groene circuit.
 5. Druk en houd 2 seconden ingedrukt om de zekeringinstellingsmodus te verlaten.
DenaliDialdim

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen