Denali D7 PRO Dual-Beam Rijverlichting met Modulair X-Lens Systeem

EICMA, de Esposizione Internazionale Ciclo e Motociclo, is 's werelds belangrijkste vakbeurs voor de motor- en powersportsindustrie. Jaarlijks gehouden in Milaan, Italië, is het een wereldwijde bijeenkomst waar fabrikanten, rijders, liefhebbers en vakprofessionals samenkomen om de nieuwste innovaties te tonen, baanbrekende producten te onthullen en de wereld van tweewielers te vieren. EICMA staat bekend om zijn rol in het vormgeven van de toekomst van motorrijden en biedt een inkijkje in de nieuwste technologische ontwikkelingen en ontwerptrends.

In ware DENALI-stijl hebben de de lat nog hoger gelegd en zullen ze drie nieuwe producten onthullen met innovaties die de industrie leiden, topprestaties bieden, en creatieve oplossingen voor veiligheid en zichtbaarheid bieden.

D7 PRO Dual-Beam Rijverlichting met Modulair X-Lens Systeem

We zijn buitengewoon enthousiast om de meest innovatieve, hoog presterende en rijk uitgeruste 4-inch rijverlichting ooit te onthullen! Heb je je ooit afgevraagd wat 23.000 lumen met een donker landschap doet? Het zal je verbluffen, en we zijn nog niet eens begonnen.

Stel je de krachtigste rijverlichting ooit gebouwd voor, voeg daar een schijnwerper en een spotstraal aan toe, een DRL-modus, volledig dimbare circuits en de optie om de lichtbundelvorm en -kleur onderweg te veranderen. Dat is de D7 PRO, en het ziet er zelfs beter uit dan het klinkt.

De D7 PRO beschikt over een gesplitst dual-circuit ontwerp dat volledig onafhankelijk in- en uitschakelen en dimmen van een centrale schijnwerper en een buitenste spotstraal mogelijk maakt. Gebruik onze revolutionaire DialDim Switch of CANsmart Controller om moeiteloos alle verlichtingsfuncties te bedienen met een enkele halo-dimmer of de originele stuurbediening van het voertuig.

Voeg daarbij ons octrooi aangevraagde X-Lens systeem waarmee je de kleur van de centrale schijnwerper of DRL-beam on-the-fly kunt veranderen naar wit, amber of selectief geel, waardoor rijders meer flexibiliteit en functionaliteit dan ooit tevoren hebben.

En last but not least, de D7 PRO heeft een "DRL Boost Mode" waarmee je de centrale optica als een gedimde DRL kunt laten draaien of tot 100% kunt opvoeren om een krachtige schijnwerper te creëren. De innovatieve centrale optica kan ook synchroon knipperen met je richtingaanwijzers wanneer deze is gekoppeld aan de amberkleurige X-Lenzen.

Wacht eens, is dat een BMW R1300GS? Ja, dat klopt, en is het niet geweldig hoe grote geesten hetzelfde denken! Onze X-Lens esthetiek en stevige centrale optiek van de D7 PRO passen perfect bij de nieuwe BMW X-vormige DRL-koplamp. Het lijkt letterlijk op een OEM-uitbreiding van de moderne-agressieve, maar toch strakke koplamp die BMW heeft gekozen om de koning van het avontuurlijke motorsegment van de volgende generatie te definiëren. Ik wou dat ik kon zeggen dat we dat gepland hadden, maar de realiteit is dat we gewoon naar onze klanten luisteren, ademen avontuurlijke motorritten en een sterke voeling hebben met de voortdurend evoluerende markt. Is het dan echt toeval als de sterren zich op één lijn stellen? 


DenaliDenali d7Denali d7 pro

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen