DENALI DialDim versus CANsmart: welke is de beste Verlichtingscontroller?

Nu je je motorfiets hebt uitgerust met de beste hulpverlichting, heb je een manier nodig om alles te regelen om ervoor te zorgen dat alles naadloos samenwerkt. Natuurlijk kun je individuele schakelaars en relais bedraden voor elk setje verlichting, maar niemand wil een rommelige cockpit als het ook anders kan.

Een verlichtingscontroller zoals de DENALI DialDim of DENALI CANsmart zal je stuur overzichtelijker maken en uitgebreide controle bieden over je verlichting, richtingaanwijzers en claxon.

De twee meest bepalende factoren bij het kiezen van een DENALI verlichtingscontroller zijn het bouwjaar, het merk en het model van de motorfiets die je wilt uitrusten, en het aantal lampen en accessoires dat je van plan bent te installeren. Als we geen CANsmart-apparaat aanbieden voor je motorfiets, is de DENALI DialDim de juiste keuze. Als er wel een CANsmart beschikbaar is voor je motorfiets, is de beslissing iets genuanceerder.

Bestuur tot 2 Lichtsets met de DialDim Controller:

Als je verlichtingsopstelling eenvoudig is en slechts één of twee lichtsets omvat, is de universele DialDim de perfecte oplossing om je verlichting gemakkelijk te bedraden en te regelen. Zelfs als er een CANsmart-apparaat beschikbaar is voor je motorfiets, kan een DialDim-controller een betere keuze zijn als je niet van plan bent om meer dan een paar accessoires te coördineren. De DialDim-controller is verkrijgbaar als een plug-and-play-oplossing om eenvoudig verbinding te maken met de meest populaire motorfietsmodellen. Raak niet ontmoedigd als je motorfiets niet op de plug-and-play-lijst staat; het aansluiten van een DialDim-controller op elk voertuig is zo eenvoudig als het verbinden van een 12V-stroom- en massaleiding en het tikken van invoer van de standaard grootlicht, richtingaanwijzers en claxon waarvoor je functionaliteit wilt.

Wil je alleen de aan/uit- en dimfunctie regelen? Sluit eenvoudig je DialDim aan op de stroom en massa, en je lichtset, en je bent klaar om te gaan. Sluit eenvoudig andere ingangen aan om de functionaliteit van de controller uit te breiden.

Onze baanbrekende DialDim Lighting Controller heeft een schakelaar met een multicolor halo-dimming waarmee je twee sets hulpverlichting onafhankelijk kunt in- en uitschakelen en dimmen vanuit een enkele geconsolideerde bedrading. De LED-haloschakelaar toont je exacte instellingen en maakt moeiteloos dimmen mogelijk tijdens het rijden. De blauwe halo regelt lichtset één en de groene halo regelt lichtset twee; dubbelklik eenvoudig om tussen de twee circuits te schakelen.
De controller heeft ook inputs voor grootlicht, richtingaanwijzers en claxon om intelligente flitsfuncties te activeren waarmee je je hulpverlichting kunt annuleren met je richtingaanwijzer, je hulpverlichting kunt laten knipperen als richtingaanwijzer, of je lichten kunt laten knipperen wanneer je op je claxon drukt. Last but not least fungeert de schakelaarhalo als een batterijmonitor met een functie voor automatische uitschakeling bij een lage spanning. Ons branche-eerste ontwerp zal bij het opstarten verschillende kleuren knipperen om de gezondheid van je batterij weer te geven en schakelt je hulpverlichting automatisch uit als de batterijspanning onder de 10,8 volt daalt.

Onze ontwerpers werken voortdurend aan verbeteringen aan de DialDim, waaronder de ontwikkeling van plug-and-play remlicht- en richtingaanwijzerkits voor de meest populaire adventure-motorfietsen. Houd je ogen open voor verdere ontwikkelingen die het gebruik van de DialDim op je motorfiets vereenvoudigen.

Volledige Controle over Verlichting, Claxon, Richtingaanwijzers, en Meer met DENALI CANsmart:

Als er een CANsmart-controller beschikbaar is voor je motorfiets en je van plan bent om een uitgebreid systeem van hulp-remlichten, richtingaanwijzers en andere elektrische accessoires te gebruiken, is de CANsmart een uitstekende keuze. De DENALI CANsmart Controller biedt de meeste controle en aanpassingsmogelijkheden voor je verlichting, claxon, richtingaanwijzers, verwarmde kleding en meer. Misschien wel de meest handige functie van de CANsmart is de mogelijkheid om al je accessoires te bedienen vanaf de originele stuurbediening van je motor.

De DENALI CANsmart Controller biedt een plug-and-play installatie en geïntegreerde controle over maximaal vier accessoires, waardoor tientallen aanpasbare instellingen mogelijk zijn die rechtstreeks kunnen worden bediend vanaf de BMW "WonderWheel" en de standaard stuurbediening op KTM- of Harley Davidson-modellen.

Als deze beschikbaar is voor je motorfiets, is de CANsmart-controller moeilijk te verslaan. Niet alleen zijn de vier circuits van de CANsmart voorgeprogrammeerd om twee sets DENALI-lampen, een SoundBomb-claxon en onze B6-hulp-remlichten onafhankelijk aan te sluiten en te regelen, maar het hele systeem is ook plug-and-play. Dat klopt, wanneer je je DENALI CANsmart ontvangt, heb je alles wat je nodig hebt om eenvoudig je lampen en accessoires in te pluggen en de weg op te gaan of het pad op te gaan!

Na installatie kan de DENALI CANsmart worden geprogrammeerd om je accessoires en verlichting op verschillende manieren te regelen. Enkele functies zijn onder andere:

  • High/Low Sync: Stel hulpverlichting in om te schakelen tussen een programmeerbare hoge/lage instelling met de fabriekshoge-straalschakelaar.
  • Flash to Pass: Moet je iemands aandacht trekken? Pulseer je grootlichtschakelaar drie keer en je hulpverlichting knippert drie keer snel.
  • Stroboscoop met Claxon: Met deze functie geselecteerd zal de CANsmart™ software automatisch je hulpverlichting laten knipperen wanneer je je claxon gebruikt. Deze functie werkt of je nu de fabrieksclaxon of de SoundBomb™-claxon hebt geïnstalleerd.
  • Omschakelbare Voedingsbron: De CANsmart™ biedt een universele "accessoire" optie die je eenvoudig schakelbare 12V-stroom geeft. Dat betekent dat welk accessoire je ook op dit circuit aansluit, het zal in- en uitschakelen met je ontsteking.

DenaliDenali cansmartDenali dialdim

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen