Denali Electronics Onderdelen voor de KTM 1290 Super Adventure 2021-

De KTM 1290 Super Adventure 2021 is een indrukwekkende machine die zich perfect leent voor avontuurlijke ritten en uitdagende terreinen. Voor rijders die op zoek zijn naar verbeteringen op het gebied van verlichting, geluid en bediening, biedt Denali Electronics een scala aan hoogwaardige elektronische onderdelen die speciaal zijn ontworpen voor deze krachtige motorfiets. Laten we eens kijken naar enkele van de must-have Denali upgrades voor de KTM 1290 Super Adventure 2021.

Denali S4 Driving Light Pod Kit: Optimaal Zicht, Overal:

De Denali S4 Driving Light Pod Kit is ontworpen voor avonturiers die streven naar optimaal zicht, vooral in moeilijke omstandigheden. Met deze kit kun je een enkele S4 Driving Light Pod monteren in de frontale koplampassemblage, waardoor de noodzaak voor de accessoire radarunit komt te vervallen. Dit is met name handig voor Adventure R-modellen zonder de adaptieve cruise control radarunit. Met plug-&-play bedradingsmogelijkheden, zoals aansluiting op de CANsmart Accessory Manager of de DialDim Lighting Controller, kun je je verlichting eenvoudig aanpassen aan jouw behoeften.

Denali Driving Light Mounts: Perfecte Plaatsing voor Elke Rijverlichting:

Voor degenen die kleinere DENALI DM, D2, D3 en S4 rijverlichting willen monteren, biedt Denali vehicle-specific driving light mounts. Deze mounts zijn ontworpen voor optimale plaatsing op je motorfiets, waardoor je overdag de zichtbaarheid kunt maximaliseren. De kit bevat robuuste, met poeder gecoate stalen beugels met een M8-montagegat en alle benodigde montagematerialen.

Denali SoundBomb Mini Horn Mount: Krachtig Geluid, Perfect Verborgen:

Met de Denali SoundBomb Mini Horn Mount kun je de SoundBomb Mini op de ideale locatie monteren, discreet achter de rechtertankbekleding van je KTM 1290 Adventure. Naast de hoorn (TT-SB.10200.B) is een hoornkabelboom (DNL.ELC.10000) of de CANsmart-controller (DNL.WHS.21700) vereist om de hoorn correct aan te sluiten.

Denali Wiring Adapters: Eenvoudige Plug-&-Play Verbindingen:

Denali biedt handige bedradingsadapters voor moeiteloze plug-&-play verbindingen. Bijvoorbeeld, de wiring adapter voor de Rear T3 Switchback Turn Signals maakt het mogelijk om deze verlichting eenvoudig aan te sluiten op de KTM 1290 Adventure R/S. Steek gewoon de 6-pins connector in de lijn bij de 1290 achterste richtingaanwijzer / remlichtconnector en sluit vervolgens de T3's aan.Kortom, Denali Electronics biedt geavanceerde oplossingen voor het upgraden van de elektronica op je KTM 1290 Super Adventure 2021. Of je nu op zoek bent naar verbeterde verlichting, krachtiger geluid of handige bedieningsopties, Denali heeft de accessoires die je avontuur naar een hoger niveau tillen. Ontdek de mogelijkheden en maak je klaar voor een nog betere rijervaring op je KTM 1290 Super Adventure.

DenaliDenali soundbombKtm 1290 adventure 2021-

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen