Ducati DesertX LED Denali Verlichtingsgids: Uitrusting en Installatie

De nieuwe Ducati DesertX, als eerbetoon aan de nostalgie van de jaren negentig, heeft moedig de moderne ontwerptaal van motorfietsen verstoord, net zoals Cagiva dat destijds deed op het Dakar-podium. In de zoektocht naar het definiëren van voorwaartse beweging, kunnen er geen betere metgezellen zijn dan de opnieuw uitgevonden Elefant en de zwaargewicht in verlichting.

DENALI Electronics presenteert een onberispelijke line-up van LED- en veiligheidsaccessoires, perfect ontworpen voor de DesertX, met prestaties op het hoogste niveau. Speciaal afgestemd op de DesertX, verlichten deze LED-verlichtingsaccessoires niet alleen de weg voor je, maar verbeteren ze ook je veiligheid door ervoor te zorgen dat je gezien wordt. Rust je motor uit met DENALI mistlampen, rijverlichting, DRL-dagrijverlichting en remlichten met een hoge intensiteit voor verhoogde zichtbaarheid. Het is tijd om op te vallen! Ontdek enkele van onze meest populaire producten die zowel geschikt zijn voor on- als off-road rijders.

VOORZIJDE WEERGAVE

 • (1) T3 Switchback M8 LED Richtingaanwijzers - Voorzijde - DNL.T3.10000Voor een stijlvolle en effectieve richtingaanwijzeroplossing met LED-technologie.
 • (2) D7 LED Light Pods - DNL.D7.050.WKrachtige en veelzijdige LED-lichtpods voor optimale zichtbaarheid en stijl.
 • (3) Bike Specifieke Crash Bar Light Mount - LAH.22.10302Een specifieke montagebeugel voor crash bars, zodat je verlichting stevig en veilig is gemonteerd.
 • (4) D3 LED Mistlichtpods met Ambergele Lens - DNL.D3.051.AVerbeter de zichtbaarheid in mistige omstandigheden met deze krachtige LED-mistlichtpods.
 • (5) Bike Specifieke Onderste Lichtmontage - LAH.22.10301Een specifieke montagebeugel voor onderste lichten, waardoor je flexibel bent in het aanbrengen van extra verlichting.

ACHTERZIJDE WEERGAVE

 • (6) Bike Specifieke Rally Mount - MBK.22.10000Een specifieke montagebeugel voor het monteren van accessoires achterop je motorfiets.
 • (7) Bike Specifieke DialDim Lighting Controller - DNL.WHS.25000Een specifieke controller voor het regelen van de helderheid van je verlichting, aangepast aan verschillende rijomstandigheden.
 • (7) Bike Specifieke CANsmart Lighting Controller - DNL.WHS.24800Een geavanceerde controller waarmee je verschillende verlichtingsfuncties kunt integreren en aanpassen.
 • (8) T3 Switchback M8 LED Richtingaanwijzers - Achterzijde - DNL.T3.101000Achterste richtingaanwijzers met geavanceerde LED-technologie voor verbeterde zichtbaarheid.
 • (9) Bike Specifieke B6 LED Remlicht op Kentekenplaathouder - LAH.22.10600Een gestroomlijnd remlicht dat op de kentekenplaathouder is gemonteerd voor extra veiligheid.
 • (9) Bike Specifieke B6 LED Remlicht - Dubbel - LAH.22.10700Dubbel remlicht voor extra opvallendheid en veiligheid.
 • (10) Bike Specifieke Hoornmontage - HMT.22.10300Een specifieke montagebeugel voor het plaatsen van de krachtige SoundBomb Dual Tone Air Horn.
 • (10) SoundBomb Dual Tone Air Horn - TT-SB.10000.BEen krachtige claxon voor maximale waarschuwing en aandacht op de weg.

Bekijk alle producten die passen op de Dessert X

DenaliDenali cansmartDesert x

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen