De Touratech TFT-diefstalbeveiliging maakt "diefstal" onmogelijk!

Je hebt geïnvesteerd in een geweldige BMW GS motorfiets, uitgerust met een geavanceerd TFT-display. Dit display biedt je niet alleen essentiële informatie tijdens het rijden, maar fungeert ook als het belangrijkste communicatiemiddel tussen jou en je motor. Helaas kan dit kostbare onderdeel gemakkelijk het doelwit worden van dieven.

Stel je voor dat je even ergens stopt en je motor onbeheerd achterlaat. In slechts een fractie van een seconde kan een dief de zwakke bevestigingsringen van je TFT-display losmaken en deze waardevolle eenheid meenemen. Weg is je communicatiehub, weg zijn de uitgebreide functionaliteiten waar je zo van genoot tijdens je ritten.

Maar maak je geen zorgen, er is een oplossing - de TFT-diefstalbeveiliging. Met dit slimme accessoire maak je het praktisch onmogelijk voor dieven om je TFT-display snel en gemakkelijk te stelen. Het biedt een stevige en veilige bevestiging die niet zomaar kan worden losgemaakt, zelfs niet met een sterke ruk aan de behuizing.

Bovendien heeft de versie met een "zonnescherm" nog een extra voordeel. Het is uitgerust met een anti-reflecterend scherm van 45 mm, zodat je zelfs bij fel zonlicht een duidelijk zicht op je display hebt. Dit betekent dat je belangrijke informatie altijd goed zichtbaar is, ongeacht de weersomstandigheden.

De TFT-diefstalbeveiliging is verkrijgbaar in twee verschillende materialen. Als je op zoek bent naar een veilige en lichtgewicht optie, dan is het 01-037-5177 model perfect voor jou. Het is gemaakt van 2 mm zwart geanodiseerd aluminium, wat zorgt voor een stevige bevestiging zonder extra gewicht toe te voegen aan je motorfiets. Als je de extra bescherming van een zonnescherm wilt, kun je kiezen voor het 01-037-5178 model, dat ook is gemaakt van 2 mm zwart geanodiseerd aluminium.

Als je echter de voorkeur geeft aan een nog stevigere en robuustere bevestiging, dan zijn er de 01-037-5175 en 01-037-5176 modellen. Deze zijn gemaakt van 2 mm zwart gepoedercoat roestvrij staal en bieden een solide bescherming voor je TFT-display. Ook hier kun je kiezen voor de versie met een zonnescherm (037-5176) voor extra gemak tijdens het rijden.Veilig en lichtgewicht: 
01-037-5177: 2mm zwart geanodiseerd aluminium 01-037-5178: 2mm zwart geanodiseerd aluminium, met zonnescherm

Veilig en solide: 01-037-5175: 2mm zwart gepoedercoat roestvrij staal 01-037-5176: 2mm zwart gepoedercoat roestvrij staal, met zonnescherm

Kortom, de TFT-diefstalbeveiliging is een waardevol accessoire voor elke BMW GS-rijder die zijn kostbare TFT-display wil beschermen. Met zijn veilige bevestiging en optionele zonnescherm zorgt het voor gemoedsrust en een optimale zichtbaarheid tijdens het rijden. Investeer in de bescherming van je motorfiets en geniet zorgeloos van elke rit met je betrouwbare TFT-display!

Tft-diefstalbeveiligingTouratech

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen