De BMW R 1300 GS en Touratech Zega Evo Zijkoffers"

Of je nu een ervaren motorrijder bent of net begint met je avontuurlijke reizen op twee wielen, er is één motorfiets die de harten van avonturiers over de hele wereld heeft veroverd - de BMW R 1300 GS. En als het gaat om het meenemen van al je essentiële spullen tijdens je reizen, is er geen betere metgezel dan de Touratech Zega Evo zijkoffers. Laten we eens dieper ingaan op deze droomcombinatie voor avontuurlijke reizen.

Sinds kort kun je de R 1300 GS configureren op de BMW Motorrad site, wat opvalt is dat je alleen de Vario Koffers kunt selecteren. Interessant, zoals vele al weten maakt Touratech de originele aluminium zijkoffers voor BMW. Deze samenwerking is geëvolueerd want Touratech gaat nog meer accessoires maken voor de 1300 GS, zoals de aluminium zijkoffers.


BMW R 1300 GS: De Perfecte Allrounder

De BMW R 1300 GS is al lang een icoon in de wereld van avontuurlijke motorfietsen. Met zijn krachtige motor, robuuste chassis en geavanceerde technologie is de R 1300 GS ontworpen om je overal naartoe te brengen, van eindeloze snelwegen tot ruige off-roadpaden. Hier zijn enkele hoogtepunten van deze geweldige motor:

1. Krachtige Motor: De R 1300 GS wordt aangedreven door een krachtige 1300 cc boxermotor die zowel op de snelweg als off-road indrukwekkende prestaties levert. Met genoeg vermogen om snel te accelereren en vlot te cruisen, maakt deze motor elke reis een plezier.

  • 145 PK
  • 140 NM

2. Geavanceerde Technologie: BMW staat bekend om zijn geavanceerde technologische snufjes, en de R 1300 GS is geen uitzondering. Met functies zoals adaptieve LED-koplampen, elektronische vering en een uitgebreid dashboard met navigatie, blijf je altijd in controle en comfortabel, ongeacht de omstandigheden.

  • Matrix led koplamp
  • Telelever
  • 4-Rijmodi
  • Adaptieve voertuighoogteregeling


3.Robuust Chassis: De R 1300 GS is gebouwd om zware omstandigheden aan te kunnen. Het stevige frame en de uitgebalanceerde vering zorgen ervoor dat je met vertrouwen off-road kunt gaan en de meest uitdagende terreinen kunt trotseren.

  • Monocoque achterkant


Touratech Zega Evo Zijkoffers: Betrouwbaarheid en Functionaliteit

Nu je de indrukwekkende prestaties van de BMW R 1300 GS hebt leren kennen, laten we eens kijken naar een van de meest essentiële accessoires voor elke avontuurlijke reis - de Touratech Zega Evo zijkoffers. Deze zijkoffers zijn ontworpen om je bagage veilig en gemakkelijk te vervoeren, en ze passen perfect bij de R 1300 GS. Hier zijn enkele hoogtepunten van de Zega Evo zijkoffers:

1. Duurzaamheid: Touratech staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en de Zega Evo zijkoffers vormen geen uitzondering. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en zijn bestand tegen de ruwste omstandigheden die je tijdens je reizen tegenkomt.

2. Veelzijdigheid: Of je nu kampeerspullen, kleding of gereedschap wilt meenemen, de Zega Evo zijkoffers bieden voldoende opbergruimte. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten en configuraties, zodat je de perfecte set kunt kiezen voor jouw behoeften.

3. Eenvoudige Montage: De zijkoffers zijn ontworpen voor eenvoudige montage op de R 1300 GS, waardoor je snel en gemakkelijk op pad kunt gaan zonder gedoe.

4. Waterdicht en Beveiligd: Deze koffers zijn waterdicht, wat betekent dat je bagage beschermd blijft, zelfs in de meest regenachtige omstandigheden. Bovendien zijn ze voorzien van robuuste sluitsystemen om je waardevolle spullen veilig te houden.In combinatie met de BMW R 1300 GS vormen de Touratech Zega Evo zijkoffers de perfecte uitrusting voor elke avontuurlijke motorrijder. Of je nu een langeafstandsreis plant of gewoon een weekendje wilt ontsnappen aan de dagelijkse sleur, deze combinatie van motorfiets en bagageoplossing zal je niet teleurstellen.

Binnenkort bij ons verkrijgbaar, nieuwe accessoires voor de BMW R 1300 GS waaronder de Zega Evo aluminium zijkoffers set.

R 1300 gsTouratech

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen