Touratech onderdelen voor de BMW R 1300 GS

Nu al beschikbaar in onze webshop!
De eerste accessoireproducten voor de gloednieuwe BMW R 1300 GS zijn al verkrijgbaar van Touratech bij Blue Rider. En het assortiment blijft snel groeien. Een kort overzicht.

Nauwelijks waren de eerste demonstratiemodellen bij de BMW Motorrad-dealers of de eerste selectie van accessoires om de BMW R 1300 GS aan te passen waren beschikbaar bij Blue Rider. Hierdoor kunnen kersverse eigenaren van de nieuwe GS meteen het volledige potentieel van hun 1300 benutten.

In de eerste editie van het assortiment zijn de wensen van tourrijders en offroad-georiënteerde GS-rijders meegenomen.

Beschermers voor reis- en offroadgebruik

Als het op bescherming aankomt, valt de compleet nieuwe valbeugel 'Sport' meteen op. De contouren van deze valbeuels passen voor 100 procent bij het kleppendeksel van de 1300 Boxer. Als je motor omvalt, absorbeert de beugel de resulterende krachten en verdeelt ze netjes. In geval van nood wordt de schuiver plat tegen het kleppendeksel ondersteund. Dankzij de elegante buisconstructie, die dicht bij de motor is geplaatst, blijft de hellingsvrijheid volledig behouden. Het nieuwe concept van de valbeugel 'Sport' weerspiegelt de perfecte synthese van functionaliteit en design.

Valbeugels Touratech sport:
Natuurlijk is er ook de klassieke valbeugels voor de R 1300 GS, die de twee cilinders als een kooi omsluit. De combinatie van roestvrijstalen buizen van 25 x 2 mm en driedimensionaal gevormde roestvrijstalen platen van drie millimeter dik combineert maximale sterkte met een ongeëvenaard laag gewicht, en biedt enorme bescherming.

Touratech valbeugels traditioneel:Als u voor dit product uit het BMW-accessoiregamma kiest, profiteert u van de verstevigingsbalk voor de originele BMW-valbeugels, een waardevolle toevoeging die het beschermende effect aanzienlijk verbetert.

Touratech OEM valbeugels versteviging:De carrosserie en de radiator worden betrouwbaar beschermd tegen schade bij een val door de kuipbeugel, die ook is gemaakt van roestvrijstalen buizen.

Touratech zijkuip valbeugel:

Hoge bescherming en een spectaculaire uitstraling worden gecombineerd in de koplampbeschermer met snelkoppelingsbevestiging van roestvrij staal, die de opvallende X-vormige opstelling van de LED's weerspiegelt.

Touratech koplamp beschermer:

Touratech radiateur beschermers:

 


De motorbescherming 'Expedition', gemaakt van gevouwen en gelaste aluminium plaat van vier millimeter dik en al bewezen op miljoenen kilometers track op de voorgaande modellen, is ook beschikbaar voor de R 1300 GS."

Touratech Expedition Skidplate motorbeschermer:

Bekijk ons complete Touratech accessoires assortiment voor de R 1300 GS

R 1300 gsTouratech

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen