BMW R 1300 GS zwarte valbeugels en aluminium kofferhouders van Touratech

Sinds kort heeft BMW de R 1300 GS gelanceerd, niet alleen de motor zelf is een mooie doorontwikkeling maar de manier waarop BMW naar de markt kijkt voor accessoires is ook verandert. Zo is BMW een zeer groot en uitgebreid partnerschap aangegaan met Touratech voor de meeste OE en OEM accessoires.

Op dit moment heeft Touratech, in samenwerking met BMW, de eerste accessoires gepubliceerd. Wat opvalt is dat dit vooral de zilver valbeugels en koffer houders zijn. Hier komt gelukkig in januari 2024 verandering in.

In onderstaande afbeelding zijn de beugels nog zilver, begin 2024 komen deze in het zwart uit voor de BMW R 1300 GS

 

Dit zelfde geld voor de bovenste valbeugels van Touratech voor de R 1300 GS, deze komen begin 2024 ook in het zwart. De perfecte afwerking voor de Triple Black.

 

Valbeugels Sport van Touratech voor de R 1300 GS, de nieuwste type valbeugels voor rondom de Boxer cilinders.

Tot slot de traditionele valbeugels voor om de cilinders van de R 1300 GS. Deze komen ook in het zwart uit om de Triple Black helemaal af te maken.

Als je op zoek bent naar zwarte valbeugels en kofferrekken voor je BMW R 1300 GS, raden we aan wat geduld te hebben. Touratech, de fabrikant die de OE (Originele Uitrusting) en OEM (Originele Uitrusting van de Fabrikant) beugels produceert, zorgt ervoor dat de kleur 100% accuraat is om een perfecte match en afwerking te bieden voor jouw nieuwe R 1300 GS.

Het kan frustrerend zijn om te wachten, maar de nauwkeurigheid en kwaliteit die Touratech biedt, zullen zeker de moeite waard zijn. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat de zwarte valbeugels en kofferrekken perfect bij je BMW R 1300 GS passen en een naadloze integratie bieden.

R 1300 gsTouratech

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen