Versterk je BMW R1300GS OEM valbeugel met de Touratech Stabilisatiestang

Of je nu op avontuur gaat, off-road rijdt of gewoon op zoek bent naar extra bescherming voor je BMW R1300GS, de Touratech stabilisatiestang biedt een slimme oplossing voor het versterken van je motorbescherming. In deze blog ontdek je waarom deze toevoeging een must-have is voor avontuurlijke motorrijders.

Een Veilige Kooi voor je Motor:
De Touratech stabilisatiestang creëert een extra, vierde ondersteuningspunt voor je motorbescherming. Hierdoor ontstaat een echte, veilige kooi rondom het kleppendeksel en de cilinderkop. Impactkrachten worden betrouwbaar geabsorbeerd, verdeeld en omgeleid naar het frame op de juiste locatie.Dit maakt de stang een absoluut zinvolle toevoeging aan de originele BMW motorbescherming, die deze ondersteuning mist. De drie bevestigingspunten laten het achterste, bovenste gedeelte volledig over aan de kracht van de buis alleen.

Wat voldoende zou moeten zijn voor een stilstaande val kan snel leiden tot ernstige problemen als de GS op de juiste manier off-road wordt gebruikt! Het risico op beschadigde kleppendeksels wordt dan echt.


De originele BMW motorbeschermingsbeugel is merkbaar versterkt met behulp van de Touratech stabilisatiestang en vervult zo opnieuw betrouwbaar zijn rol als een volwaardige crash bar.

Perfecte Pasvorm en Functionaliteit:
Dankzij het elektrolytisch gepolijste oppervlak en het gebruik van dezelfde diameter, past de stang perfect bij de motorbescherming van de BMW 1300 Boxer GS, zowel technisch als visueel.

  • Hoogst functionele extra ondersteuning
  • Gemaakt van robuuste, elektrolytisch gepolijste 25 mm roestvrijstalen buis
  • Op maat gemaakt ondersteuningskit speciaal ontwikkeld voor de R 1300 GS
  • Gemakkelijk te monteren

Het extra vierde ondersteuningspunt zorgt voor maximale functionaliteit. Een absolute winst op het gebied van veiligheid, met minimale inspanning geïnstalleerd! Versterk je BMW R1300GS met de Touratech stabilisatiestang en geniet van gemoedsrust tijdens je avonturen. 

Bekijk de Touratech valbeugel versteviger voor de OEM valbeugels

TouratechValbeugels

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen