Touratech Endurance soft luggage PVC zijtassen quick release

De Revolutie in Motorbagage: Het Innovatieve Snelkoppelingssysteem van de Endurance Black Waterdichte Zijtas

Als motorrijder is het van cruciaal belang om te kunnen vertrouwen op jouw uitrusting, of je nu een avontuurlijke reiziger bent of je motor in de stad gebruikt. Touratech's nieuwste creatie, de Endurance Black waterdichte zijtas, is een ware game-changer en biedt een ongekend gebruiksgemak dankzij het ingenieuze snelkoppelingssysteem. Laten we eens dieper ingaan op wat deze tas te bieden heeft.Endurance Black: De Ideale Reispartner voor Avonturiers en Stadsrijders

Gemaakt van ultra-sterk 660 g/m2 plastic-gecoat materiaal, combineert de Endurance tas naadloos duurzaamheid met gebruiksgemak. Interne verstevigingen zorgen ervoor dat de tas zijn vorm behoudt, zelfs wanneer deze gedeeltelijk gevuld is, wat betekent dat je altijd op de tas kunt vertrouwen. De rolsluiting stelt je in staat om de inhoud eenvoudig aan te passen, afhankelijk van je behoeften. Als onderdeel van de Waterproof by Touratech productfamilie is het vanzelfsprekend dat de Endurance volledig waterdicht is.

Wat deze tas nog specialer maakt, is de samenwerking tussen Touratech en textielspecialist Vaude. Hierdoor zijn de gebruikte materialen vrij van schadelijke stoffen en grotendeels vervaardigd uit duurzaam geproduceerde grondstoffen. Dit maakt de Endurance tot een kwaliteitsproduct van Duitse makelij.Met een eigen gewicht van slechts 2,16 kilogram is de Endurance klaar voor montage en biedt hij een inhoud van 30 liter per tas. Dit betekent dat je genoeg bagageruimte hebt, zelfs voor langere ritten. Avontuurlijke rijders waarderen altijd al de voordelen van zachte bagage. Het risico op letsel in het terrein is immers lager dan bij een stijf koffersysteem, en deuken en krassen zijn ook geen probleem.

Maar steeds meer stadsrijders zweren bij textiele bagageoplossingen. Wanneer je door de stad rijdt, betaalt de compacte afmeting zich snel uit. Bovendien kan een zachte tas gemakkelijk over de schouder worden gedragen en meegenomen naar kantoor.

Eenvoudige Bediening Dankzij het Snelkoppelingssysteem

Het snelkoppelingssysteem vergrendelt automatisch wanneer de tas is bevestigd en kan met een simpele beweging van de pols worden ontgrendeld. Tussendoor zorgt het ervoor dat het bevestigingspaneel - en daarmee de zijtas - stevig en zonder speling aan de drager wordt bevestigd. Optioneel verkrijgbare sloten maken de reeks functies compleet en stellen je in staat om de tas te vergrendelen met andere vergrendelbare Touratech-producten.


Het bevestigingspaneel is een integraal onderdeel van de tas volgens het 'sandwich'-principe. Het vormt een stabiele achterwand en zorgt ervoor dat de tas stevig en comfortabel aan de drager is vergrendeld.

Geschikt voor Touratech zijkofferhouders, OEM BMW en overige 18MM zijkofferhouders.

Met de Endurance Black waterdichte zijtas en zijn innovatieve snelkoppelingssysteem ben je klaar voor elke reis, of je nu een avontuurlijke motorrijder bent of gewoon je motor in de stad gebruikt. Geniet van comfort, duurzaamheid en veelzijdigheid tijdens je ritten.

Bekijk de Endurance zijtassen in de webshop.

Pvc tassenSoft luggageTouratech

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen