Touratech Voyager jerrycan van staal voor brandstof

Touratech Voyager Jerrycan: De Oplossing voor Extra Brandstofcapaciteit in Stijl

Als avontuurlijke motorrijder weet je dat extra brandstofcapaciteit soms het verschil kan maken tussen een geslaagde expeditie en vast komen te zitten in afgelegen gebieden. De gloednieuwe Touratech Voyager jerrycan biedt precies dat, en meer. Gemaakt van robuust plaatstaal, is deze ultra-stevige jerrycan ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen van avonturiers. Laten we eens nader bekijken wat deze brandstofcontainer te bieden heeft.

De Noodzaak van Extra Brandstofcapaciteit
Dankzij moderne motor- en injectietechnologieën zijn hedendaagse avontuurlijke motorfietsen zeer efficiënt in hun brandstofverbruik. Grote brandstoftanks zoals die van de oude Ténéré of de tweekleps Paris-Dakar-versie behoren tot het verleden. Echter, zelfs met de vooruitgang in brandstofefficiëntie zijn er nog steeds delen van de wereld die niet kunnen worden verkend met alleen de standaard brandstoftankcapaciteit.


Voor deze specifieke situaties heeft Touratech de Voyager jerrycan ontwikkeld. Deze brandstofcontainer kan worden bevestigd aan de aluminium ZEGA Evo zijkoffers met een op maat gemaakte houder die zorgt voor een gunstig zwaartepunt. Met de Voyager heb je altijd twee extra liters brandstof binnen handbereik, wat van cruciaal belang kan zijn in noodsituaties.Sterke Constructie voor Uitzonderlijke Duurzaamheid
De Voyager is volledig gemaakt van staal en gecertificeerd volgens strenge militaire normen. Bovendien is deze UN-gekeurd voor het vervoer van gevaarlijke goederen. Dit betekent dat de Voyager bestand is tegen extreme stress en grondig wordt gecontroleerd op kwaliteit. De jerrycan behoudt zijn vorm en lekt niet, zelfs niet bij direct zonlicht. Dit draagt niet alleen bij aan de veiligheid, maar is ook milieuvriendelijk.

De gepatenteerde basisconstructie van deze in de EU vervaardigde jerrycan is bijzonder stevig en is voorzien van een brandstofbestendige en roestwerende binnenbekleding, evenals een hoogwaardige poedercoating aan de buitenkant. De Voyager is duurzaam en gebouwd om lang mee te gaan.


Daarnaast geeft de robuuste uitstraling en de opvallende gele afwerking van de Touratech Voyager jerrycan elke avontuurlijke motorfiets een stoere expeditielook.

Kortom, met de Touratech Voyager jerrycan ben je klaar om de meest uitdagende avonturen aan te gaan, met het vertrouwen dat je extra brandstofcapaciteit in stijl met je meedraagt. Ga op pad en verleg je grenzen met deze betrouwbare metgezel voor onderweg.

Bekijk de Touratech Voyager

JerrycanTouratech

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen