Verbeter Je Rijervaring met de Touratech Suspension DSA EVO UP

Met de retrofittable elektronische schokdemper DSA EVO UP biedt Touratech Suspension een zeer effectieve en betaalbare upgrade voor de achterste schokdemper van de BMW R 1200/1250 GS met Dynamic ESA.

Touratech Suspension heeft opnieuw normen gesteld met de introductie van de nieuwe generatie semi-actieve veringselementen in het Plug & Travel DSA EVO-assortiment. Reactievermogen, duurzaamheid en prestaties in extreme situaties tillen het GS-veringssysteem naar een heel nieuw niveau.


Nu krijgen rijders van BMW GS-modellen met Dynamic ESA die hun semi-actieve veringselementen nog niet volledig willen vervangen, de kans om nog steeds te profiteren van de geavanceerde dempertechnologie van de EVO-reeks.

EPA en veer: gebruik van bestaande originele onderdelen
De Touratech Suspension EVO UP-upgrade voor de achterste schokdemper van de BMW R 1200 GS / R 1250 GS maakt het gebruik mogelijk van de gloednieuwe elektronische schokdemper van de EVO-reeks in combinatie met de veer en de elektronische veervoorspanning (EPA) van de originele uitrusting.

"Omdat het mogelijk is om de veer en EPA te blijven gebruiken, wordt de EVO UP-upgrade met name aanbevolen voor motorfietsen met relatief weinig kilometers", legt Jo Glaser, productmanager van Touratech Suspension, uit. "Je kunt je motor perfect afstellen voor een geplande avontuurlijke reis of hem eenvoudig een aanzienlijk hogere veerkwaliteit geven".

Semi-actieve dempingsaanpassing op het hoogste niveau
GS-rijders die kiezen voor de Touratech Suspension Plug & Travel DSA EVO UP profiteren van de talrijke voordelen die de EVO-serie biedt. Ten eerste is er de nieuwe elektronische klep, die de signalen van de sensoren van het voertuig verwerkt met een ongekende precisie. Of je nu op de weg, offroad of op snel veranderende wegoppervlakken rijdt, dit veersysteem reageert in real-time op alle eventualiteiten.

De afdichting met lage wrijving combineert de beste duurzaamheid met een laag aanvangskoppel, wat zorgt voor een gevoelige respons in alle rijomstandigheden. Het nieuwe ontwerp van de Hyper Flow demperzuiger, die de vorming van olieschuim zelfs bij zeer hoge dempersnelheden onderdrukt, zorgt voor consistente prestaties, zelfs onder de meest extreme belastingen. En met de handige verstelbare knop voor compressiedemping kunnen eenvoudig individuele en reproduceerbare veerconfiguraties worden gerealiseerd.

"Met Plug & Travel DSA EVO UP bieden we een kosteneffectieve manier om het prestatieniveau van de GS-modellen met Dynamic ESA effectief te verhogen. En het beste van alles: onze klanten kunnen op elk moment volledig overstappen op Plug & Travel EVO, of het nu is door de achterste EVO-schokdemper af te ronden met de elektronische veervoorspanning en een hoogwaardige veer uit het Touratech Suspension-assortiment, of door een compleet semi-actief Plug & Travel DSA EVO-veringselement aan de Telelever te monteren", benadrukt Jo Glaser.

Touratech Suspension Plug & Travel DSA EVO UP | Top 10 voordelen

  1. Kosteneffectieve upgrade met de revolutionaire Plug & Travel DSA EVO-elektronische schokdemper
  2. Voortgezet gebruik van de BMW EPA en BMW-veer
  3. Naadloze integratie in het voertuig, geen "onderwijs" van de elektronica nodig
  4. Nieuw ontwikkelde elektromagnetische klep met hoogste regelprecisie voor situatieafhankelijke dempingsaanpassing in realtime
  5. Nieuwe Hyper Flow demperzuiger voor consistente prestaties, zelfs onder de hoogste belastingen
  6. Afdichting met lage wrijving voor een gevoelige respons
  7. Handige knop voor druktrapverstelling voor reproduceerbare configuraties
  8. Speciale Touratech-configuratie voor reizen met bagage
  9. Eindstop met progressieve demping
  10. Volledig servicegeschikt

Bekijk hier de Touratech Suspension DSA EVO UP 1200 en 1250 GS oplossing

Bekijk hier de Touratech Suspension DSA EVO UP 1200 en 1250 Adventure oplossing

EsaSchokbrekerTouratech

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen