Touratech op Eicma 2023, verscheidene wereldprimeurs

Op 7 november opent EICMA 2023 haar deuren voor de internationale pers. Touratech zal uiteraard ook vertegenwoordigd zijn op de Milanese beurs met een indrukwekkend assortiment nieuwe producten. Een kleine voorproef.

De lang gevestigde "Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori", kortweg EICMA, kijkt terug op een traditie van bijna 110 jaar. De show aan de poorten van de Lombardische metropool Milaan heeft zich gevestigd als de toonaangevende internationale vakbeurs voor de motor- en motoraccessoire-industrie. Natuurlijk gebruikt Touratech dit samenkomen van de wereldwijde motorwereld ook om haar producten uit de klant- en OEM-sectoren te presenteren.

DE TOURATECH-HIGHLIGHTS OP EICMA 2023

Touratech-accessoires voor de nieuwe BMW R 1300 GS
Als een van 's werelds eerste fabrikanten zal Touratech de gloednieuwe BMW R 1300 GS in Milaan tonen, volledig uitgerust met in-house ontwikkelde accessoires. Het portfolio omvat aluminium koffersystemen met een model-specifieke roestvrijstalen rek in combinatie met ZEGA Evo, ZEGA Pro of ZEGA Mundo koffers.

Touratech betreedt nieuw terrein op het gebied van voertuigbescherming met de "Sport" motorbeugel, die een geïntegreerd stootkussen heeft. Een conventionele motorbeugel, een kuipbeugel, een robuuste motorbeschermer en binnenzakken die speciaal zijn ontwikkeld voor de nieuwe BMW Vario-koffers zijn verdere hoogtepunten.OEM-onderdelen voor BMW R 1300 GS
Het nieuwe Vario-bagagesysteem uit het assortiment originele accessoires van BMW Motorrad voor de R 1300 GS vertegenwoordigt een echte doorbraak op het gebied van gebruiksgemak, comfort en design. De elegante bagagestukken werken naadloos samen met het centrale vergrendelingssysteem van het voertuig, hebben interieurverlichting en traploze volumeregeling - geavanceerde technologie ontworpen en gemaakt door Touratech. Ook gemaakt door Touratech zijn de roestvrijstalen motorbeugels voor de nieuwe GS.

De nieuwe Touratech Aventuro PRO Carbon
Touratech presenteert een wereldprimeur met de volledig opnieuw ontworpen Aventuro PRO Carbon avontuurshelm. Innovatieve laminatietechnieken maken de creatie van een carbon helmschaal mogelijk met een ongekende sterkte bij laag gewicht. En de nieuwe Touratech Aventuro PRO Carbon stelt ook normen op het gebied van functionaliteit, comfort en veiligheid.Zijtas EXTREME Edition
De extreem robuuste soft luggage lijn EXTREME Edition van Touratech Waterproof krijgt een nieuwe toevoeging in de vorm van een zijtas met een slimme snelkoppelingsgesp. De EXTREME zijtas zal zowel enduro-reizigers als stadsrijders verrassen.

Nieuw montage systeem met slot en geschikt voor elke zijkofferhouder van 18mm

 

Ontwikkeld in samenwerking met Enduristan! Extreem duurzaam dus:Touratech Suspension: Nieuwe PRO-schokdemperlijn
De Touratech Suspension-divisie presenteert de PRO-schokdemperlijn met tal van innovatieve oplossingen. Responskarakteristieken, reserves onder extreme belastingen, instelbaarheid en gebruiksgemak bereiken een nieuw niveau met deze hoogwaardige componenten.

In samenwerking met het nederlanse JRZ zijn de nieuwe Pro schokdempers van Touratech ontwikkelt:

Extreme editionOem bmwR 1300 gsSchokbrekerSoft luggageTouratech

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen