Denali accessoires voor de BMW R 1250 GS en GSA

De BMW GS is al een geweldige avontuurlijke motorfiets, maar kan nog beter worden gemaakt met de toevoeging van LED-verlichting accessoires van DENALI Electronics. LED-schijnwerpers en mistlampen zorgen ervoor dat je meer van de weg kunt zien en dat anderen je beter kunnen zien. DENALI is jouw bron voor mistlampen, rijverlichting, DRL-dagrijverlichting en krachtige remlichten. Hier zijn enkele van onze meest populaire producten voor de BMW GS. Klik op de knop om alle producten te bekijken die geschikt zijn voor jouw nieuwe BMW R1250 GS.

 

 

Uitgelichte DENALI-accessoires voor de BMW R1250GS / Adventure

Voorkant:

(1) Motorfiets-specifieke claxonbevestiging - HMT.07.11000
(2) Soundbomb Split Dual-Tone Air Horn - TT-SB.10100.B
(3) Motorfiets-specifieke lichtbevestiging - LAH.07.11101
(4) D7 LED-lichtpods - DNL.D7.050.W
(5) BMW OEM-lichtbevestigingsadapter - LAH.07.10900
(6) D3 LED-mistlichtpods met selectieve gele lenzen - DNL.D3.051.Y
(7) D2 LED-lichtpods met amberkleurige lenzen - DNL.D2.050.A
(8) Montagebeugel voor spatbordverlichting - LAH.00.10700.B

Achterkant

(9) CANsmart-controller - DNL.WHS.11602
(10) Achteruitrijlichtschakelaar T3 Switchback op kentekenplaatbevestiging - DNL.T3.10600
(11) B6 LED-remlicht op kentekenplaatbevestiging - DNL.B6.10000

 

BMW R1250GS / Adventure Verlichting en Accessoires
De BMW R1250GS en R1250GS Adventure hebben al lange tijd de toppositie ingenomen in de avontuurlijke motorfietsenwereld, en dat is niet zonder reden. De huidige generatie is nog beter, met meer vermogen en verfijning, maar behoudt nog steeds het vermogen om met gemak door bochtige wegen te scheuren en rotsachtige hellingen te bedwingen. Robuust, leuk om te rijden en ongelooflijk capabel, de grote GS is praktisch alles wat je zoekt in een avontuurlijke motorfiets.

Maar hoewel het al is uitgerust met LED-verlichting, kan het aanzienlijk verbeterd worden met DENALI's extra rijverlichting. Omdat de grote GS zo veelzijdig is, kan hij elke lamp uit het uitgebreide DENALI-assortiment aan, inclusief de waanzinnig felle D7 LED-lampen met exclusieve DataDim-technologie. Een paar ronde D7's maken gebruik van 14 Cree LED's van 10 watt om meer dan 15.000 lumen te produceren. Voor jouw GS en GS Adventure kun je kiezen uit verschillende bevestigingen, waaronder een speciale voertuigspecifieke bevestiging en een converter om bestaande fabrieksbevestigingen te gebruiken. Je kunt zelfs kiezen voor een DENALI-optie om je lampen op de valbeugel of motorbeschermbeugel te monteren.

Andere opties voor jouw BMW R1250GS en GS Adventure zijn onder andere DENALI's populaire vierlichts D4, het compacte en kosteneffectieve vierkante S4-formaat en heldere, effectieve DRL's. Alle verlichtingsproducten van DENALI kunnen worden ingesteld op enkele intensiteit of dubbele intensiteit met de exclusieve DataDIM-technologie, maar voor de R1250GS van 2019-2021 is er een betere optie in de vorm van de CANsmart-controller. CANsmart maakt gebruik van de intelligentie die al aan boord is van de BMW om twee sets lampen, een oorverdovend luide SoundBomb claxon en een B6 LED-remlicht te bedienen, alles vanaf de bestaande stuurbediening. Met CANsmart is het mogelijk om de rijverlichting automatisch te dimmen op basis van groot- en dimlicht, ze te laten knipperen wanneer je de claxon gebruikt, en talloze andere combinaties die de veiligheid en gemoedsrust op de weg - of het pad - verbeteren. En nog beter, CANsmart maakt de al eenvoudige DENALI-installatie nog eenvoudiger. CANsmart is volledig plug-and-play, met weerbestendige connectoren en een systeem dat je in één keer goed kunt doen. Berg je soldeerbout maar op, Chet.

De BMW R1250GS en GS Adventure zijn de hoogste expressie van de avontuurlijke motorfietskennis van het bedrijf, en dat geldt ook voor DENALI's onovertroffen LED-verlichtingsproducten. Met jarenlange ontwikkeling en na het luisteren naar duiz 

Denali

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen