Blue Rider, als dealer van Dr Jekill & Mr Hyde uitlaatsystemen

Blue Rider, als dealer van Dr Jekill & Mr Hyde uitlaatsystemen. Wat deze uitlaatsystemen van Dr Jekill & Mr Hyde onderscheidt, is niet alleen de hoogwaardige afwerking, maar ook de elektronische klep waarmee het geluid van de demper eenvoudig kan worden aangepast.

De Dr Jekill & Mr Hyde einddemper is uitgerust met een zwarte of zilvere afwerking, een hexagonale eindkap, een carbon hitteschild en een elektronische klep. Deze einddemper is goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg en voldoet aan de Europese wetgeving.

 


De elektronische klep in de demper, die bediend kan worden via het stuur, zorgt voor een prachtig en diep geluid. Wanneer de klep openstaat, wordt de demping volledig omzeild, waardoor het geluid toeneemt zonder oorverdovend te worden.De demper biedt drie standen: Dr. Jekyll, Mr Hyde en dynamic mode. Elke modus resulteert in een ander geluid, waardoor motorrijders kunnen genieten van verschillende geluidsbelevingen.

Het belangrijkste kenmerk van deze uitlaatsystemen is dat ze volledig voldoen aan de Europese goedkeuring en daarmee straatlegaal zijn. Bovendien biedt Jekill and Hyde 4 jaar garantie op de uitlaatsystemen, wat getuigt van hun vertrouwen in de kwaliteit van het product.


Als je ervoor kiest om een Dr Jekill & Mr Hyde uitlaatsysteem bij Blue Rider te bestellen, is montage bij hen op locatie inbegrepen voor 2062 euro of 2012 euro voor de zilveren uitvoering. Dit garandeert een professionele installatie en optimale prestaties van het uitlaatsysteem.Kortom, Blue Rider biedt motorliefhebbers de mogelijkheid om te genieten van een hoogwaardig uitlaatsysteem met een prachtig geluid en aanpasbare demping. Met de Dr Jekill & Mr Hyde uitlaatsystemen ben je verzekerd van kwaliteit, straatlegale prestaties en een onvergetelijke rijervaring.

Dr jekkil & mr hydeR 1250 gsR 1250 gsa

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen