Blue Rider partner Adventure Centre voor reizen in Marokko

Altijd al een keer naar Marokko gewild? Blue Rider werkt graag samen met alle Touratech partners waaronder die in Marokko voor een compleet ontzorgde reis door Marokko verwijzen wij u graag door naar Adventure Centre in Marokko.

Marokko is de ideale bestemming voor ontdekkingsreizen. Met woestijnen en gevarieerde betoverende landschappen om te ontdekken, zijn er landschappen te verkennen, mensen te ontmoeten en activiteiten om van te genieten. Marokko is een magische bestemming. Voor een avontuurlijke, adrenaline-aangedreven reis kun je kiezen voor het huren van een motorfiets in Marokko en op weg gaan om de Marokkaanse wegen te veroveren, op jouw eigen tempo en in totale vrijheid.

Met je gehuurde motorfiets kun je genieten van verschillende ritten en de mooiste landschappen van het Atlasgebergte, de kust en de Marokkaanse woestijn doorkruisen! Er is genoeg te zien en te doen om je te verrukken. Als een ware nomade verken je het Marokkaanse platteland met een motorfietsverhuur in Marokko, en waarom niet bivakkeren of slapen in echte nomadententen! Een buitengewone en unieke ervaring die je kunt proberen!

Direct in contact komen:
Adres:
Adventure Centre SARL
Lotissement Littoral 2, Nº14
20220 Dar Bouazza
Casablanca
Telefoon: +212 666 0244 06
AfrikaMarokko

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen