Ilmberger: Kwaliteit in Carbon voor de BMW R1250GS en Adventure

Naast de technische verbeteringen heeft ook Ilmberger, de toonaangevende fabrikant van hoogwaardige carbon-onderdelen, de nieuwe GS omarmd. Ilmberger heeft een compleet assortiment van carbon-onderdelen ontwikkeld, speciaal ontworpen voor de R 1250 GS. Wat deze nieuwe serie onderscheidt, is het gebruik van een nog duurzamer carbon-weefsel, dat voorheen alleen beschikbaar was voor de nieuwe GS. Dit betekent dat eigenaren van de R 1250 GS kunnen genieten van een exclusieve reeks carbon-accessoires.

Van de praktische achterwielafdekkingen met de gepatenteerde Ilmberger-bevestiging tot de fraaie luchtuitlaatpanelen, bij Ilmberger vind je vrijwel elk origineel onderdeel in een schitterende carbon-uitvoering. Deze accessoires bieden niet alleen een esthetische upgrade voor je motor, maar kunnen ook bijdragen aan een lager gewicht en betere prestaties.

De meest verkochte producten op een rijtje:

Carbon cardan afdekking voor de R 1250 GS GSA:

De Kardanbehuizingbescherming voor de BMW R 1250 GS en R 1250 R/RS ziet er niet alleen eersteklas uit, maar beschermt ook de blootgestelde delen van uw kardanbehuizing tegen beschadigingen en steenslag. Deze kardanbehuizingbescherming kan in combinatie met het achterste spatbord worden gebruikt. Dit product vult het voertuig aan en zorgt voor extra bescherming van het voertuig tegen schade. De montage van de onderdelen gebeurt met meegeleverde kleefstrips.

 

Het carbon oorspatbord voor de R 1250 GS GSA van Ilmberger:

Het voorste spatbord is herontworpen en iets langer gemaakt om de mate van vervuiling te minimaliseren! Het gewicht van ons voorste spatbord is slechts ongeveer 260 gram! Het voorste spatbord van carbon voor de BMW R 1250 GS vervangt het originele onderdeel met gebruik van de originele bevestigingspunten. De nadruk ligt op gewichtsbesparing (meestal een besparing van ongeveer 70% in vergelijking met het originele onderdeel) en verbeterde stijfheid.

 

De R 1250 GS GSA Carbon Hugger van Ilmberger:

Het achterste spatbord van carbon voor de BMW R 1250 GS vervangt het originele onderdeel met gebruik van de originele bevestigingspunten. De nadruk ligt op gewichtsbesparing (meestal een besparing van ongeveer 70% in vergelijking met het originele onderdeel) en verbeterde stijfheid.

CarbonR 1250 gsR 1250 gsa