De Tripltek 9 Pro motor tablet en de Driver Mode Dashboard 2
In de snel evoluerende wereld van technologie worden we steeds meer afhankelijk van onze apparaten, zelfs tijdens het motorrijden. Gelukkig zijn er innovatieve oplossingen zoals de Tripltek 9 Pro en de Driver Mode Dashboard 2 (DMD2), die ons helpen om veilig en geavanceerd te blijven rijden.

De Tripltek 9 Pro:

Een alles-in-één motortablet: De Tripltek 9 Pro is een geavanceerde tablet dat speciaal is ontworpen om motorrijden gemakkelijker en veiliger te maken. Met een indrukwekkend 9-inch touchscreen display biedt dit apparaat een helder en intuïtief interface voor een moeiteloze bediening.

Een van de opvallende kenmerken van de Tripltek 9 Pro is de accuduur, helderheid van het scherm en de water- schokbestendigheid. Of je nu een langeafstandsreis plant of gewoon je dagelijkse woon-werkverkeer wilt optimaliseren, De 9 Pro voorziet je van realtime verkeersinformatie, nauwkeurige routebegeleiding, alle Android APP's op één plek, SOS functie en nog veel meer.

Maar de Tripltek 9 Pro is meer dan alleen een simpele tablet. Het biedt ook diverse connectiviteitsfuncties, waaronder Bluetooth, Wi-Fi en USB-aansluitingen, waardoor je je smartphone kunt koppelen en toegang hebt tot je favoriete Android apps, muziek en telefoongesprekken zonder je aandacht van de weg te hoeven afwenden.

Driver Mode Dashboard 2:

Het Driver Mode Dashboard 2 is zeer aanpasbaar en kan worden afgestemd op de individuele voorkeuren van de motorrijder. Bestuurders kunnen kiezen uit verschillende lay-outs en thema's, waardoor ze hun dashboard kunnen personaliseren op basis van hun smaak en behoeften. Bovendien kunnen ze snelkoppelingen en favoriete functies instellen, zodat ze snel toegang hebben tot de meest gebruikte opties. Deze aanpasbaarheid vergroot het gebruiksgemak en maakt het rijden aangenamer.

 1. Splitscreen navigatie
 2. GPX navigatie
 3. Reisgegevens
 4. ODB informatie (ODB aansluiting nodig)
 5. Je favoriete apps direct op het scherm
 6. Geavanceerde hoogte meter
 7. Compas
 8. Live weer update op GPX locatie
 9. Roadbook
 10. GPX Inladen
 11. Naar startpunt GPX navigeren


Homescreen:Map Screen:


Roadbook:

ODB2 sensor screen:

All Android app screen:


App downloaden:

Dus, als je op zoek bent naar een manier om je motorrit te verbeteren en tegelijkertijd veilig te blijven, overweeg dan de Tripltek 9 Pro en de Driver Mode Dashboard 2. Je hebt letterlijk alles binnen handbereik op de motor.

Triptek biedt een 30 dagen gratis proefversie, voor alle functies aan, bij de aanschaf van een Tripltek 9 Pro.

Promotion video:

Map style video:


Dmd2TripltekTripltek 9 pro

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen