Verbeter de prestaties van je TRIPLTEK 9 Pro met de 9V spanningsregelaar

Wil je altijd een positieve lading behouden op je TRIPLTEK 9 Pro tijdens je motorritten? Met de speciaal ontworpen spanningsregelaar voor motorfietsen is dit nu mogelijk. Deze accessoire kan rechtstreeks worden aangesloten op de accessoireskabel van je motorfiets of direct op de accu.

Met de spanningsregelaar kun je je TRIPLTEK 9 Pro snel opladen terwijl je onderweg bent, zodat je altijd voldoende batterijvermogen hebt. Zelfs bij intensief gebruik, zoals het draaien van GPS-apps met maximale helderheid, zorgt deze spanningsregelaar ervoor dat je apparaat positief geladen blijft.

Tripltek 9 Pro 12VDC naar 9VDC spanningsregelaar

Belangrijk om op te merken is dat de standaard 12V naar USB-adapter je TRIPLTEK 9 Pro weliswaar van stroom voorziet, maar deze niet oplaadt. Met de spanningsregelaar kun je je apparaat echter opladen terwijl je rijdt, waardoor je maximale flexibiliteit hebt tijdens je motoravonturen.

Deze spanningsregelaar is speciaal ontworpen om samen te werken met de Tripltek motormount, waardoor je een naadloze en veilige bevestiging hebt voor je TRIPLTEK 9 Pro op je motorfiets.

Met een vermogen van 12VDC naar 9VDC en een laadcapaciteit van 3 AMP, biedt deze spanningsregelaar een betrouwbare en efficiënte manier om je TRIPLTEK 9 Pro op te laden tijdens het rijden. Je hoeft je geen zorgen te maken over een lege batterij, zelfs niet tijdens zware belasting.

Ga op avontuur met je TRIPLTEK 9 Pro en houd je apparaat altijd opgeladen met de spanningsregelaar voor motorfietsen. Verbeter de prestaties van je apparaat en geniet van moeiteloze navigatie en connectiviteit tijdens je motorritten. De Tripltek 9 Pro kan opgeladen worden via de Magnetische oplaadkabel.

Magnetische oplaadkabel voor de Tripltek 9Pro houder

Let op; de standaard meegeleverde spanningsregelaar is 12v naar 5v. Deze is 12VDC naar 9VDC.

TripltekTripltek 12v naar 9vTripltek 9 pro

Laat een comment achter

Alles wordt eerst bekeken voordat ze online komen